Inici / Cases de colònies / Alberg Llar Talamanca Tornar enrera

Alberg Llar Talamanca

Talamanca - Bages - Província de Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 57,17€

Descripció:


L'alberg, forma part del conjunt històric-artístic medieval del poble de Talamanca, a l'àrea d'influència del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que està situat dalt de la carena de la Serra de Rossinyol, amb una meravellosa panoràmica del Bages i la Serralada de Montserrat. De l’entorn, amb penyes i roquissars, destaca la riera de Talamanca amb aigua tot l’any i d’una bellesa singular.

Es troba a 57km de Barcelona, a 140km de Lleida, a 133km de Tarragona i a 129km de Girona.

Equipaments:


- L'alberg disposa de 59 places.
- Amb 6 dormitoris de 6 a 16 places.
- Infermeria.
- Diferents sales d'activitats-tallers.
- Una sala-teatre polivalent de gran capacitat.
- Un pati interior.
- Piscina.
- Prop de la casa hi ha un terreny per a jocs i bosc.

Activitats:


A través de diferents activitats temàtiques, jocs i gimcanes, tallers i jocs de nit, podreu realitzar les colònies més adients per als vostres alumnes.
I com a Escola de Natura us proposem:

Per a Primària:
. Activitats temàtiques: Benvinguda del Rei Berenguer, Gimcana per Talamanca, El bosc encantat de Talamanca, Descoberta de Talamanca, Excursió a la Riera de Talamanca, Cursa d'orientació i descoberta del Bosc.
. Jocs: mercat medieval, torneig medieval, gimcana medieval, preparació de la Festa Medieval.
. Tallers: taller d'espelmes naturals, taller de fang, taller d'ungüent de plantatge, taller de bosses d'olor, taller de bosses de cuir, taller de barret medieval.
. Jocs de nit: regnes i banderes, la cacera reial, festa medieval, atac al castell, els animals de la cort s'han escapat!, vetllada d'estels.


Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 57,17.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 a 28/02/18) i de 61,33.-€ per alumne en temporada alta (de 01/03/18 a 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats) des de 105,04.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 a 28/02/18) i de 112,66.-€ per alumne en temporada alta (de 01/03/18 a 31/08/18).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE