Inici / Cases de colònies / Alberg Montsec-Mur Tornar enrera

Alberg Montsec-Mur

Guàrdia de Tremp - Província de Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 57,17€

Descripció:


L'Alberg Montsec-Mur es troba en terra de frontera, envoltat de valls i penya-segats i en un paisatge d'una gran bellesa. Amb un entorn natural que combina la rica fauna i flora, i les empremptes dels antics éssers vius que han viscut al llarg dels segles en aquesta terra: petjades i ous de dinosaures, coves troglodítiques, castells i torres de defensa... i a prop del Castell de Mur i el pantà de Terradets.

L'equipament de nova planta està pensat per acollir escoles. Està situada just al capdamunt de Guàrdia de Tremp. Els autocars arriben fins a l'alberg.

Equipaments:


- L'Alberg disposa de 84 places (per a ús exclusiu, cal ocupar mínim 40 places).
- Disposa d'habitacions de 4, 6 i 8 places.
- Menjador.
- Diverses sales d'activitats.
- Hi ha una pista poliesportiva municipal reglamentària (bàsquet, fútbol-sala, handbol) davant de l'alberg.
- Al costat, hi ha la piscina municipal.
- A prop de la casa hi ha boscos i esplanades molt grans aptes pel joc.

Activitats:


Per a Educació Infantil i Cicle Inicial:
. Les estrelles i les històries mitològiques: descobrir el cel de nit, l'estrella polar, l'óssa major, orió i un munt d'històries fantàstiques...

Per a Cicle Mitjà i Cicle Superior:
. Descobrim la màgia del castell i l'església romànica de Mur: un viatge al passat per conèixer la història del Pallars.
. El cel de dia, tot sobre la metereologia: Quin temps fa? Farem de meteoròlegs.
. L'astronomia, les estrelles i les constel·lacions: ho aprendrem tot sobre el cel de nit, les estrelles i constel·lacions, planetes i històries mitològiques. També podrem visitar l'Ull del Montsec al Centre d'Observació de l'Univers.
. La robòtica educativa: NOU! una altra manera fascinant d'apropar-se a la descoberta de l'Univers.

També es poden fer circuits d'orientació, tir amb arc, anar en caiac al pantà, entrar en una cova...

Per a Secundària:
. Treball de síntesi: La nau espaial Voyager, va ser enviada els anys 80’ a l’espai amb un dibuix forjat en una tauleta d’or, que explicava la situació del nostre planeta i l’existencia de l’espècie humana i el seu coneixement. Aquest jeroglífic porta volant per l’espai esperant que sigui trobat per alguna altra civilització, i el pugui interpretar. Properament està prevista el rellançament d’una altra sonda espaial i es vol afegir un informe que reculli totes les dades referents al nostre planeta. Per tant cal fer un recull exhaustiu de dades i condicions de vida del nostre planeta per poder el.laborar l’Informe Terra. Activitats:
. Situa’t: Què ha passat? On et trobes? Orienta’t (SOC, LNG, TEC)
. Conèixer el Montsec, estudi del paisatge i la vida rural. (NAT)
. Conèixer les condicions de vida a la terra. La meteorologia.Una aproximació al cel de dia. (SOC, NAT, TEC, EVP)
. L’Univers, una aproximació al cel de nit) (NAT, MAT, SOC, TEC)
. L’Informe Terra. (LNG, EVP)
. Esports d’aventura: (EF)

Hi ha la possibilitat de combinar les activitats del crèdit amb algun mòdul d’esports d’aventura, a concretar en cada cas.

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 57,17.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 a 28/02/18) i de 61,33.-€ per alumne en temporada alta (de 01/03/18 a 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats) des de 105,04.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 a 28/02/18) i de 112,66.-€ per alumne en temporada alta (de 01/03/18 a 31/08/18).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE