Inici / Sortides d'1 dia / Apropa't al món del llop! Tornar enrera

Apropa't al món del llop!

Gualba - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 11,50€

Descripció:


Sota el concepte de seducció ambiental, la campanya “Apropa’t al món del llop” vol oferir a través del seu programa escolar l’altre cara del predador, transmetre criteris i valors sobre la importància de la seva conservació, coneixements, sensacions, experiències... tot allò que posi de manifest la sensibilitat dels alumnes, ajudant d’aquesta manera a promoure el coneixement d’aquest mamífer, afavorint l’empatia cap a l’espècie i sobre tot a trencar el fort motlle que cobreix al llop d’injustes creences. Amb aquesta finalitat va néixer la idea de fer interactuar als escolars amb un llop ibèric socialitzat, la lloba Lupus.

Mitjançant una primera sessió a l’aula i una posterior visita al Centre Mediambiental de Gualba (Montseny), us plantegem tot un seguit de propostes pensades per a tots els nivells de l’ensenyament, aquesta proposta constitueix un recurs pedagògic útil on els alumnes assoleixen algunes de les competències bàsiques treballades en l’Àrea de Coneixement del Medi Natural Social i Cultural, i on el llop esdevé el fil conductor per conèixer les característiques dels animals, els vertebrats, els mamífers, els carnívors... Tanmateix s’ofereix material didàctic per cada alumne.

1.- Visita a l’escola de l’usuari

* Estudiem la vida del llops - Primària: Cicle Inicial -1h
* El llop, un mamífer vertebrat, investiga’l! - Primària: CM-CS -1h
* El llop, el gran predador de l’ecosistema - CM-CS-ESO - 1h
* Homes i llops - ESO-Batxillerat -1h
* El llop al teu abast - Grups amb dificultat visual - 1h
* Experimenta amb els llops - Grups amb dificultat intel.lectual - 1h

2.- Visita al centre de Gualba per a conèixer la lloba Lupus

Un cop el grup arriba al centre, es dóna la benvinguda al grup i es destina un temps per esmorzar. Posteriorment s’iniciarà l’activitat amb un educador per cada grup classe.
L’activitat té una durada d’hora i mitja per a cicle inicial de primària i de dues hores a partir de cicle mitjà.

L’activitat consisteix en la realització de diferents jocs varis destinats al coneixement del llop i en interactuar amb un exemplar de llop ibèric socialitzat.

Un cop finalitzada l’activitat, el grup pot seguir disposant de les instal·lacions del centre per dinar, equipat amb wc, aixopluc, i espai exterior de grans dimensions delimitat amb una tanca.

Preu:


- Preu per alumne: 11,50.-€.
- Professors gratuïts.
- Grup de mínim 20 alumnes. Per altres consultar.
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+autocar des de 21,90.-€ per alumne, consulteu-nos!

Tingues en compte

- Sortida escolar de tot un dia, cal dur esmorzar i dinar.
- Els/les nens/es que tinguin al·lèrgia al pèl no podran tocar a la Lupus.
- El centre es guarda el dret de posposar l’activitat si la Lupus es trobés indisposada per interaccionar amb els alumnes, com per exemple problemes intestinals que li fessin tenir un estat anímic baix.
- Per tal de desenvolupar un treball correcte amb la Lupus, les sessions sempre es duran a terme sense superar la ràtio grup/classe.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE