Inici / Cases de colònies / Artur Martorell Tornar enrera

Artur Martorell

Calafell - Província de Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 58,00€

Descripció:


La casa de colònies Artur Martorell, situada a la Costa Daurada, fou construïda de nova planta per a la seva funció de casa de colònies amb un disseny nou i funcional. Es troba a prop de la platja de Calafell, on abans de la guerra civil, s'hi van organitzar les primeres colònies de Catalunya.

Aquesta zona conserva una llarga tradició marinera i amb una climatologia sempre favorable, permet dur a terme variades activitats educatives en què la temàtica que enllaça les activitats és el Mar, el seu funcionament, la platja i la seva importància mediambiental. La proximitat de la casa amb el nucli antic de Calafell dóna peu a conèixer i a jugar entorn del castell medieval.

Els autocars arriben fins a la mateixa casa de colònies. A 109 km de Lleida. A 160 km de Girona. A 62 km de Barcelona. A 34 km de Tarragona.

Equipaments:


- La casa disposa de 296 places dividides en 3 edificis (Tramuntana, Xaloc i Mestral)
- Distribució de dormitoris en els 3 edificis que permet una bona organització de l'estada de diferents grups (habitacions de 4-6-8 o 12 places).
- Diverses sales d'activitats.
- Bugaderia i Infermeria.
- Menjador amb terrassa.
- Pista poliesportiva i piscina (20x10 m).
- Àrea recreativa i esplanada de jocs.

Activitats:


Descobrim la platja, el port de pesca, Calafell, amb el seu castell i la seva ciutadella ibèrica. L'escola de mar disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement del mar, la vida pesquera i els primers pobladors.

Per a INFANTIL I CICLE INICIAL: A través de diferents activitats temàtiques, jocs i gimcanes, tallers i jocs de nit, podreu realitzar les colònies més adients per als vostres alumnes. I com a Escola de Mar us proposem:
. El Rei Neptú: Coneixerem la vida de les profunditats marines i farem grans jocs de descoberta de mar.
. L'Agustí, el pop marí: El món sota l'aigua, els animals que hi viuen i el que hi podem trobar.
. El pirata Tim: de les mans d'aquest famós pirata, aprenem a fer de pirates i descobrir-ho tot sobre el mar.
. El capità Sebastià: ens preparem per a ser uns navegants sobre el vaixell Calafell tot descobrint el mar.
Podreu triar diferents activitats segons la durada de la vostra estada, l'edat del vostres alumnes i les vostres necessitats.

Per a CICLE MITJÀ I SUPERIOR:
. El món de la pesca: coneixerem la vida de pescadors i el port pesquer.
. Torredembarra, platja natural: dunes i aiguamolls, l'ecosistema marí i els problemes ambientals del mar.
. Els íbers a Calafell: qui vivia a la costa abans dels romans? Els primers pobladors i la Ciutadella ibèrica.
. A més podem oferir activitats nàutiques com: caiac de mar, iniciació a la vela lleugera, BTT, tir amb arc, orientació i GPS, scooters, etc.

Per a SECUNDÀRIA: Us proposem fer unes colònies esportives i de lleure, combinant diferents activitats nàutiques i suplementàries: caiac de mar, iniciació a la vela lleugera, btt, tir amb arc, cursa d'orientació, Portaventura, tobogan, rocòdrom, tirolines, Diver Parc lúdic de Coma-Ruga, etc.
I si voleu, podem fer les colònies en anglès!

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats sense esports d'aventura) des de 58,00.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 al 28/02/18), i des de 62,25.-€ per alumne en temporada alta (del 01/03/18 al 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats sense esports d'aventura) des de 106,68.-€ per alumne en temporada baixa i des de 114,50.-€ per alumne en temporada alta.
- Colònies en anglès: 2 dies/1 nit des de 60,73.-€ en temporada baixa i 66,20.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 111,23.-€ en temporada baixa i 119,40.-€ en temporada alta.
- Colònies combinat natura/aventura: 2 dies/1 nit des de 68,49.-€ en temporada baixa i 72,75.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 117,18.-€ en temporada baixa i 125,50.-€ en temporada alta.
- Per a la resta d'estades consultar preus (crèdits de síntesi, etc.)

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE