Inici / Sortides d'1 dia / Barcelona: del cel a l'aigua Tornar enrera

Barcelona: del cel a l'aigua

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 17,60€

Descripció:


Des de l’espectacular mirador de la Torre de Collserola, descobrirem als nostres peus i amb una visió d’ocell, la gran ciutat de Barcelona i el parc natural de Collserola, on localitzarem els indrets i monuments més importants, i on esbrinarem la distància que ens separa de les ciutats més importants del món. Baixarem amb l’ascensor panoràmic i, amb l’autocar, anirem cap al mar.

Dinarem, i després entrarem a l’Aquari, on a través d'una visita guiada per grans aquaris, descobrirem de molt a prop, la vida marina d'una gran varietat de peixos i plantes. Així podrem conèixer les seves característiques, els seus ecosistemes i com hi viuen en els diferents mars del nostre planeta...

També hi ha la possibilitat d'observar els taurons passant per l'interior de l'aquari. Al final, gaudirem d'una estona de jocs i experimentació en l'espai marí que té l'aquari.

Preus:


- El preu de l'activitat és 17,60.-€ per alumne.
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+autocar des de 25,60.-€ per alumne (en base a autocar 55 places), consulteu-nos!
- Els professors són gratuïts.
- La Torre de Collserola revisa els preus al gener 2019 i pot fer variar el preu de la sortida.

Tingues en compte

- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- Dur binocles, si se’n tenen.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Pels horaris de la Torre de Collserola, aquesta sortida només es pot fer dimecres, dijous o divendres durant els mesos de Març a Desembre.
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE