Inici / Multiaventura / Barcelona Bosc Urbà - Aventura a la ciutat Tornar enrera

Barcelona Bosc Urbà - Aventura a la ciutat

Barcelona - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 8,00€

Descripció:


El primer parc d'aventura dins la ciutat. Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.

A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Circuits:


- Circuit taronja: Nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 4 a 10 anys o fins a 1,30 metres d’alçada. Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra.
- Circuit blau: Nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys (a partir de 1,35 cm), famílies i adults.
- Circuit vermell: Nivell avançat pels amants d’emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la nostra tirolina de més de 120 metres. Recomanat per nens a partir de 12 anys i 1,45cm d'alçada.

Preus:


. Circuit taronja: 8.-€ per alumne.
. Circuit blau: 13.-€ per alumne.
. Circuit vermell: 13.-€ per alumne.
. Circuit blau+vermell: 19.-€ per alumne.
. Per a grups de més de 50 alumnes, consulteu-nos els descomptes.
. IVA inclòs.
. Professors gratuïts.

Tingues en compte

- El grup ha de ser de mínim 15 alumnes.
- L'horari de la instal•lació és de 10h a 18h.
L'autocar és opcional. Disposem d'autocars de 70-56-37 i 28/30 places, demaneu-nos pressupost!-

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #MultiaventuraTE