Inici / Multiaventura / Caldea, el domini termal més gran d'Europa Tornar enrera

Caldea, el domini termal més gran d'Europa

Les Escaldes - Andorra - Andorra
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 23,00€

Descripció:


Passar un dia ple de diversió, relax i enmig de les muntanyes andorranes, al centre termolúdic de Caldea. Teniu diferents opcions d'activitats i preus, segons les vostres necessitats.

Preus:


. Entrada els dilluns per a 3 hores (durant tot el día), o bé entrada a partir de les 15'00h els dimarts o dijous: en temporada baixa, el preu és des de 23.-€ per alumne, i en temporada alta 27,50.-€ per alumne.
. També hi ha la opció d'entrada de 3 hores + dinar per 33.-€ per alumne.
. Durant el tancament de l'Espai Termo-lúdic de Caldea, previst per del 28/05 al 08/06/2018, els dimarts i dijous, admeten grups d'escolars a l'espai Inúu pel mateix preu.
. Hi ha una gratuïtat per a professors, per cada 20 alumnes de pagament.

Tingues en compte

. Oferta vàlida per a dies laborables dins el calendari escolar
. La temporada alta (de desembre a març) i temporada baixa (d'abril a juny i de setembre a novembre)
. No és permesa l'entrada a menors de 5 anys.
. Teniu la possibilitat de fer menú al restaurant de Caldea
. També podem organitzar una estada de diferents dies a Andorra (allotjament, entrades, dietes, activitats...) paquets a molt bon preu!!
. Podem encarregar-nos dels autocars des de l'escola a molt bon preu. Informeu-vos!!

T'ajudem a finançar la teva sortida!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #MultiaventuraTE