Inici / Cases de colònies / Can Brugarola - Escola de mar Tornar enrera

Can Brugarola - Escola de mar

Canet de Mar - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 71,90€

Descripció:


La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya.

Més de 20 anys ens avalen quan parlem del mar. Can Brugarola disposa d’un equip de monitors preparat per fer-vos descobrir aquest món desconegut per a molts. A través de les nostres activitats viureu durant uns dies una aventura marítima i coneixereu els misteris que s’amaguen al fons del mar!

Instal·lacions:


- 80 places (possibilitat d'ampliar-les a 100).
- La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris.
- A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris, amb habitacions de 10 fins a 20 places, amb sanitari independent a cada habitació. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades.
- També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins.
- La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina.
- La casa disposa de WI-FI.

Activitats:


Seguint amb l’essència d’escola de mar que sempre ha identificat Can Brugarola, farem que la vostra estada sigui inoblidable. Amb el nostre equip de monitors farem activitats d’allò més lúdiques i aconseguirem que els nens aprenguin i descobreixin el desconegut món del nostre mar Mediterrani. Podreu trobar els programes de sempre també en anglès!

* Per a escola bressol, educació infantil i cicle inicial.
Programa "El Tresor d'en Cap de Trons": disponible en català i en anglès.
Veniu a ajudar-nos a trobar el tresor del pirata Cap de Trons amb les següents activitats: Aquaris, Pirates Llegendaris, Toca-toca, Conserva del seitó, La platja, Galerades pirates, Busca del tresor, Visita al port, Vetllada pirata...

* Per a cicle mitjà i superior de primària i ESO
Programa "Escola de Llops de Mar": disponible en català i en anglès.
Convertiu-vos en autèntics grumets i guanyeu-vos el títol de llops de mar amb les següents activitats segons el vostre programa: Aquaris, Cursa d'orientació per Canet de Mar, Morfologia, Conserva del Seitó, La vida a prop del mar, Galerades marineres, Nusos mariners, Visita al port, Vetllada marinera...

* Per a ESO.
Crèdit de síntesi "L'home i el mar: l'equilibri d'un ecosistema": disponible en català i amb activitats en anglès.

L’objecte del nostre estudi és el litoral de la costa del Maresme i especialment el Port d’Arenys de Mar. La metodologia didàctica és principalment practico-experimental i inductiva, utilitzant tres recursos: - el quadern de camp, - el treball en grup - i el dossier de l’alumne.

Preus:


- De setembre a febrer: estada de 3 dies/2 nits des de 110,35.-€ per alumne i estada de 2 dies/1 nit des de 71,90.-€ per alumne.

- De març a juny: estada de 3 dies/2 nits des de 113,63.-€ per alumne de dilluns a dimecres o 127,80.-€ per alumne de dimecres a divendres.
Estada de 2 dies/1 nit des de 74,04.-€ per alumne de dilluns a dimecres o 81,58.-€ per alumne de dimecres a divendres.

- Sortides d'1 dia: 13,20.-€ per alumne. (+5,50.-€ supl.visita al Port d'Arenys de Mar).

Tingues en compte

- Consultar preus per a estades de més dies.
- Descompte dinar del 1r dia: 9,90.-€ per alumne.
- Suplement treball de síntesi: 6,05.-€ per alumne.
- Gratuïtats mestres: 1 mestre gratuït cada 8 alumnes d'educació infantil i 1 mestre gratuït cada 10 alumnes de primària.
- Preus amb IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE