Inici / Cases de colònies / Can Foix: escola de mar, natura i aventura Tornar enrera

Can Foix: escola de mar, natura i aventura

Cubelles - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 56,00€

Descripció:


Masia del Segle XVI isolada al Parc del Foix, 23 hectàrees de natura a només 5 km de la platja. Les instal·lacions de Can Foix mantenen la fisonomia d'una antiga Masia, podent trobar, adaptats a les necessitats actuals, espais com alcoves, abeuradors, sales de xemeneies, una cuina antiga, corrals, etc...
Els espais exteriors de la masia permeten gaudir d'un magnífic entorn natural, tot integrant els camps de joc, la piscina i les zones de descans i àpats en l'entorn.

Instal·lacions:


- Places: 80 (65 places per tenir exclusivitat)
- Habitacions: 1 de 28, 1 de 12, 1 de 10, 1 de 6, 6 de 4
- Sales activitats: 1 sala interior + carpa exterior
- Exteriors: 2 carpes, una zona de pícnic, barbacoa, camps d'esport, bosc propi, circuit d'aventura.
- Piscina: Si. 12x6 metres.

Activitats:


Les colònies a Can Foix, al llindar del parc natural del Foix i a molt a prop de la platja, tenen
com a objectiu principal fomentar la descoberta i el respecte de l’entorn natural, gaudint
d’activitats lúdic-didàctiques convivint amb intensitat amb els companys d’estada i amb els
monitors.

Activitats dinàmiques, enriquidores, divertides, i segures. Colònies dinamitzades per un equip de monitors amb experiència, responsabilitat i molt motivats, amb la direcció d’un coordinador de les colònies i amb el suport de la bona feina del personal de la casa.

Les activitats de la casa de colònies Can Foix estan dividides en tres blocs:

** Natura i aventura: amb el centre d’interès La Família Llimona es treballa el contacte amb la natura, la importància de preservar-la, els diferents ecosistemes que es poden trobar al Parc del Foix i els factors que intervenen en determinar aquests ecosistemes. En els casos de cicle mitjà i superior les activitats es poden combinar amb activitats d’aventura com tir a l’arc, tirolina i cursa d’orientació.

** Escola de Mar: amb el centre d’interès Les aventures de la Capitana Sargantana i el Quimet es treballa el món que envolta la vida marinera. Descobrim el Port pesquer de Vilanova els diferents animals marins que es poden trobar al mediterrani, i molts altres aspectes relacionats amb aquest màgic i desconegut món.

** Lleure: amb el centre d’interès La tribu dels Peus Grossos es treballaran aspectes de convivència i cooperació a la vegada que coneixerem i aprendrem a respectar les costums i tradicions de altres cultures.

Preus:


** Temporada baixa (16 setembre a 5 de març): estada de 2 dies/1 nit des de 56.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 94.-€ per alumne.
** Temporada mitja (6 de març a 15 abril i 10 a 23 juny): estada de 2 dies/1 nit des de 62.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 100.-€ per alumne.
** Temporada alta (16 de abril a 9 de juny): estada de 2 dies/1 nit des de 68.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 105.-€ per alumne.

** Visites 1 dia: 11,50.-€ o 12,50.-€ per alumne (opció d'afegir el dinar).

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Els preus inclouen l’esmorzar de mestres tant a les sortides d’un dia com a les colònies,
independentment de si es realitzen àpats a la casa o no.
- S'inclou el desplaçament de bus de Vilanova a Can Foix (colònies). Trajecte extra 2.-€/nen-a.
- S'inclou visita a l'escola
- Activitats amb preu afegit: Kaiak 8 euros, hípica 10 euros. S’inclou transport

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE