Inici / Cases de colònies / Can Mundet - Escola de cel i reporters d'aventura! Tornar enrera

Can Mundet - Escola de cel i reporters d'aventura!

Vidreres - La Selva - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 71,62€

Descripció:


Al municipi de Vidreres, en la comarca de La Selva. Masia al bell mig de les Gavarres, envoltada de boscos.
A 80 km de Barcelona. A 35 km de Girona.

Equipaments:


- 160 places.
- Habitacions de 8, 10, 12 i 14 places.
- Calefacció Central.
- 2 sales d'activitats
- 3 sales de professors amb bany i nevera.
- Camps de Futbol i Voleibol, piscina i parc infantil.

Activitats:


** Programa Escola de Cel (EI, CI)
. La Terra: activitat que permet vivenciar els moviments de la Terra al voltant del Sol i els de la Lluna al voltant de la Terra. També ens obre les portes de l'atmosfera terrestre i ens convida a conèixer les seves capes.
. El Sistema Solar: interessant viatge pels planetes del Sistema Solar per conèixer-los i experimentar-ne els aspectes més destacats de cadascun d'aquests.
. Entrenament d'astronautes: exercicis d'habilitat física i psicomotriu com els que realitzen els astronautes abans de sortir a l'espai en les seves missions.
. Gimcana galàctica: la nostra missió espacial permetrà, a través d'unes proves d'agilitat, destresa i enginy, aconseguir la pau al Sistema Solar.
. El cel profund: viatge a aquella part més desconeguda de l'Univers: aquella part que no podem observar ni a ull nu, ni amb telescopi... aquella part de l'Univers llunyà...
. Planetari: espai on ens podem apropar al cel, tocar els estels i observar els seus moviments, conèixer algunes constel·lacions i les seves aventures i històries mitològiques.
. Passeig lunar: exercici en un hàbitat inestable, on es simula la gravetat lunar, per així poder preparar-nos per a la nostra arribada a la Lluna.
. Activitats de nit: jocs, vetllada o festa final.

** Programa Reporters d'aventura (CM, CS, ESO) - NOU PROGRAMA!
. Treball sobre les diferents àrees del periodisme i el seu llenguatge tècnic: aprendrem els diferents gèneres periodístics i les innumerables possibilitats que ens ofereix la comunicació oral i escrita a la vegada que gaudim d'activitats d'aventura i lúdiques. Càmera en mà i sense vergonya ens convertirem en periodistes esportius, d'investigació i en excel·lents entrevistadors!
Activitats:
. Comunicació és informació!
. Càsting d'actors i d'actrius.
. Assaig i decorats.
. La realització.
. El guió cinematogràfic.
. Reportatge: el tir amb arc.
. Entrevista a un escalador/a.
. Notícies d'aventura: la tirolina.
. Activitats de nit.

** Crèdit de síntesi "Periodisme d'aventura" (ESO).
. Retalls de les experiències viscudes durant les diverses proves d'aventura seran la base de l'estudi pràctic de les diferents vessants de la comunicació.
. Des de la posició de la càmera, el periodista i els protagonistes de cada activitat, analitzarem i treballarem els diferents gèneres periodístics.

** Sortides d'1 dia:
. Tradicionals: la tardor, la castanyada, Halloween, el Nadal, Carnestoltes
. Mix d'aventura: esports d'aventura i activitats d'escola de cel.

Preus:


- Programes Escola de Cel i Reporters d'aventura:
Primavera (maig i juny):
** 3 dies/2 nits des de 105,89.-€ per alumne amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats amb monitors.
** 2 dies/1 nit des de 71,62.-€ per alumne amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats amb monitors.

- Crèdit de Síntesi Periodisme d'aventura:
** 3 dies/2 nits des de 123,38.-€ per alumne en temporada mitja (14 a 30 abril) o des de 129,87.-€ per alumne en temporada alta (maig i juny), amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats amb monitors.

- Sortides d'1 dia:
** La Castanyada amb panellets: 13,81.-€ per alumne.
** Tradicionals i Mix aventura: 14,31.-€ per alumne al maig i juny o 13,19.-€ per alumne els dilluns o la resta de l'any.

- Consultar preus per a programes i dates concretes.
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE