Inici / Cases de colònies / Can Pere: granja-escola del Garraf Tornar enrera

Can Pere: granja-escola del Garraf

Sant Pere de Ribes - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 59,00€

Descripció


Can Pere es una antiga masia reconvertida en casa de colònies. Situada enmig del Garraf, al parc natural, disposa de tots els elements necessaris per a fer una estada on podrem conèixer la vida de pagès, tot realitzant tallers de granja, l'hort, elaboració d'aliments i fins i tot un taller d'apicultura.

Instal·lacions:


- Places: 80 (60 places per tenir exclusivitat)
- Habitacions: 1 de 10 - 1 de 18 - 2 de 12 - 2 de 14 places
- Sales activitats: 4
- Exteriors: Esplanades i terrenys d'acampada. Bosc proper a la casa.
- Piscina: si

Activitats:


Les colònies a Can Pere, al llindar del parc natural del Garraf i molt a prop del poble de Sant Pere de Ribes, tenen com a objectiu principal fomentar la descoberta i el respecte de la vida a pagès, gaudint d’activitats de granja, envoltats de camps de conreus i natura, descobrint les feines al camp i el funcionament de la cooperativa. Tot convivint amb intensitat amb els
companys d’estada, amb els monitors i la gent de la casa.

Activitats dinàmiques, enriquidores, divertides, i segures. Colònies dinamitzades per un equip de monitors amb experiència, responsabilitat i molt motivats, amb la direcció d’un coordinador de les colònies i amb el suport de la bona feina del personal de la casa.

Les activitats es divideixen en tres blocs:

**Natura: amb les activitats d’aquest bloc descobrirem que amaga el bosc
mediterrani dels voltants de Can Pere i aprendrem a estimar, respectar i cuidar la natura d’una forma ben divertida.

**Granja: amb la Família Llimona descobrirem com és la vida de pagès i quines són les tasques de les cases rurals com Can Pere... Aprendrem quins són els animals de granja, així com l’origen dels aliments que servim a la taula, i molts altres secrets
que ens amaga aquesta casa tant peculiar.

**Lleure: ens endinsarem en la vida de les tribus i gaudirem dels diferents costums, jocs i rituals màgics als que ens emplaça aquest entorn tant espectacular.

** Sortides d'1 dia: taller d'apicultura, taller de formatgeria, dia de granja, els animals del bosc, som sostenibles, plantes remeieres, carnaval, viu la festa major, els jocs dels nostres avis, tots som un club (activitats de cohesió), etc.
...

Preus:


** Temporada baixa (16 setembre a 5 de març): estada de 2 dies/1 nit des de 59.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 97.-€ per alumne.
** Temporada mitja (6 de març a 5 abril): estada de 2 dies/1 nit des de 63.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 103.-€ per alumne.
** Temporada alta (6 de abril a 20 de juny): estada de 2 dies/1 nit des de 68.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 109.-€ per alumne.

** Visites 1 dia: des de 8,5.-€ un taller, o des de 11,50.-€ d'1 dia d'activitat complert.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- S'iclou visita a l'escola.
- Opció de monitoratge extra, consultar preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE