Inici / Cases de colònies / Casa de colònies Flor de Neu - Natura, jocs i aventura al Berguedà Tornar enrera

Casa de colònies Flor de Neu - Natura, jocs i aventura al Berguedà

Castell de l'Areny - Berguedà - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 67,10€

Descripció:


Les ACTIVITATS de les colònies que oferim, i que poden estar lligades amb una mateixa temàtica, es poden dividir, a grans trets, en els següents apartats:

1- Els jocs: és evident que el joc és una activitat fonamental en la vida dels infants, no només pel plaer que n’extreuen, sinó perquè amb el joc s’afavoreixen molts altres aspectes.
2- Els tallers: són tant una manera que el nen s’endugui un record de la seva estada a colònies, com una manera d’assolir determinats objectius educatius.
3- Les activitats de natura: no podem deixar d’aprofitar un entorn com el que tenim a Catalunya, i per fer-ho, proposem diverses activitats de natura i aventura.
Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels alumnes i als interessos de l’escola.

La casa:


La casa de colònies Flor de Neu, es troba al municipi de Castell de l’Areny (Berguedà), al bell mig de la serra de Catllaràs. És el municipi típic del Prepirineu, el nucli principal del qual ha estat reconvertit en una casa de colònies amb un entorn inigualable. A 66km de Manresa. A 119 km de Barcelona, a 133 km de Girona i a 178 km de Lleida.

Equipaments:
- 150 places.
- Habitacions de 14, 16 i 18 places.
- Calefacció central.
- 2 sales d'activitats i 2 menjadors.
- Amb camp de futbol, camp de bàsquet, piscina, parc infantil, camp d'aventura, molt espais de joc i rodejats de boscos.
- Amb granja dins del mateix centre.

Activitats:


- Activitats d'aventura: bosc d'aventura, rocòdrom, tir amb arc, orientació, caiac a la Baells.

- Activitats de natura: excursió a Sant Romà de la Clusa, excursió a Sant Sadurní de Rotgers, itinerari de natura, jocs de pistes pels entorns.

- Centres d'interès:
* Mitologia catalana: guiats pel follet Nyitus, coneixerem tot de personatges encantats de la mitologia catalana: el mag Tallanúvols, la bruixa de la Quar, les goges, els minairons, les dones d’aigua, el gegant Regira-rocs...
* El regne de Murdúndrain: Els participants queden tancats en el regne màgic de Murdúndrain. Per sortir-ne, tindran l’ajuda del mag Fistandàntilus i de diversos personatges que s’aniran trobant: hòbbits, nans, homes…

- Jocs: per conèixer l'entorn (gimcanes, enigmes), de simulació (Rosebud: periodistes i actors, La burocràcia..) i grans jocs (Combat de tribus, Stratego, Les cartes, Trobem el cap, La conquesta del tresor, Joc de l'Oca, Els Tòtems, Envaïm el castell, Els contrabandistes...).

- Tallers: màscares de guix, marc de fotos amb pasta de paper, pots de sals de colors, planetes, pilotes de malabars, esmalts, etc.

Digue'ns el que t'interessa i et preparem el programa a mida!

Preus:


- 2 dies / 1 nit: 67,10.-€ per alumne.
Inclou: allotjament + 1 pensió completa + activitats
- 3 dies / 2 nits: 112,15.-€ per alumne.
Inclou: allotjament + 2 pensions completes + activitats
- 4 dies / 3 nits: 153,65.-€ per alumne.
Inclou: allotjament+ 3 pensions completes + activitats

Suplement dinar 1r dia: 11,55.-€ per alumne.
Suplement activitat caiacs al pantà de la Baells: 8.-€ per alumne.
Consultar preus en cas de voler crèdit de síntesi.
IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. També ens podem encarregar del servei d'autocar a molt bon preu, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE