Inici / Cases de colònies / Casa de colònies l'Estol - al cor del Penedès! Tornar enrera

Casa de colònies l'Estol - al cor del Penedès!

Sant Martí Sarroca - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 72,01€

Descripció:


Antiga masia vinícola envoltada de bosc mediterrani i camps de vinyes. Una sola estructura on trobem totes les instal·lacions interiors, amb els camps de joc i bosc llindant la casa. Es troba aïllada de nuclis habitats, tot i propera al poble. És molt recomanable per a grups que vulguin estar sòls i gaudir de l’entorn.

A l'Estol podeu fer les colònies de la vostra escola, les estades del vostre centre d'esplai o agrupament, trobades amb les vostres entitats musicals, esportives o de lleure, reunions de familia, celebracions amb amics.... i tot allò que requereixi d'un espai senzill, natural, íntim i econòmic.

A 45 minuts de Barcelona i Tarragona. Opció transport públic. US HI ESPEREM!

Instal·lacions:


L'Estol no es comparteix mai, estareu vosaltres sòls!
- 50 places a dormir
- Menjador de 54 places
- Sala per 60 places.
- 3 sales taller
- Calefacció central

Habitacions:
- 1 habitació de 16 places.
- 1 habitació de 10 places.
- 1 habitació de 8 places.
- 2 habitacions de 6 places (una amb bany propi).

Exteriors:
- Piscina.
- Pista esportiva.
- Granja amb cabretes, conills, cavalls, un ruc, gallines, pollets, gall, paó.
- Lavabos exteriors.
- Hort.
- Zona de pícnic.
- Bosc propi.
- Sorral.
- Barbacoa.

Activitats:


Les propostes de colònies a l'Estol aprofiten l'entorn natural que ofereix aquesta zona del Penedès, així com les tasques agràries i vinícoles que es duen a terme prop de la masia.
S'ofereixen 4 centres d'interès, de forma que els mestres puguin escollir el que més relació tingui amb el programa de curs i amb l'interès dels alumnes, per a complementar de manera adient la vostra tasca a l'escola, i que també es poden combinar.

. EL FOLLET MARTINET: El follet Martinet viu al bosc de l'Estol. Ell és l'encarregat de la natura: penjar les pinyes als arbres, encendre les cuques de llum, rentar les dents als esquirols, pintar els colors de l'Arc de Sant Martí... Té tanta feina que demanarà als nens i nenes de l'Estol que l'ajudin en la seva difícil tasca.

. EL BRUIXOT MERLOT: El Bruixot Merlot fa molt temps que estudia la natura i els seus misteris per aprendre a fer màgia de veritat, però quan fa servir el llibre d'encanteris de l'avi passen coses inesperades...

. L'ESPANTAOCELLS: És el vigilant de l'hort però a ell li agradaria ser una persona lliure. Està una mica trist perquè fa molt temps que porta una caseta per a ocells al braç però encara cap hi ha anat a fer el niu.

. DINOSAURES AL PENEDÈS?: De moment ningú ha demostrat que existissin, però l'Indiana Joan està convençut que el Penedès era terra de dinosaures.

Activitats recomanades per cicle:
. Educació infantiI: visita a una granja de vaques (cal autocar), la natura, 5 sentits i bosses d'olor, manipulació d'aliments, hort, granja i confecció d'un test, gimcana, la verema (temporada), l'oli (temporada), la castanyada (temporada).

. Cicle inicial: visita a una granja de vaques (cal autocar), la natura, 5 sentits i bosses d'olor, manipulació d'aliments, hort, granja i confecció d'un test, ruta de natura i quadre herbari, excursió al castell de Sant Martí, cerca i classificació d'insectes, gimcana, la verema (temporada), l'oli (temporada), la castanyada (temporada).

. Cicle mitjà i superior: - Visita a una granja de vaques (cal autocar), manipulació d'aliments, excursió al castell de Sant Martí, ruta d'orientación i tir amb arc, camí equipat, ruta de natura i quadre herbari, cerca i classificació d'insectes, taller a escollir, la verema (temporada), l'oli (temporada).

Preus:


- Estada de 2 dies/1 nit des de 72,01.-€ per alumne que inclou: 1 pensió completa, el dinar del 1r dia i les activitats del programa triat. En cas que vulgueu monitors 24h, el preu és des de 91,19.-€ per alumne.
- Estada de 3 dies/2 nits des de 111,01.-€ per alumne, que inclou: 2 pensions completes. el dinar del 1r dia i les activitats del programa triat. En cas que vulgueu monitors 24h, el preu és des de 123,37.-€ per alumne.
- Les estades inclouen una gratuïtat de professorat per cada 20-25 alumnes de pagament. Preu estada professors: 2 dies 38,73.-€ per persona, 3 dies 69,17.-€ per persona.
- Sortides d'un dia: 12,12.-€ per alumne (opció preu reduït amb monitors fins les 13h: 10,62.-€ per alumne. Activitats amb preu extra: Castanyada, Carnestoltes, Veremes, Samarretes i Màscares de Guix tenen un preu de 13,13.-€ per alumne.

Tingues en compte

. Estades a principis de setmana reducció del 5%.
. Les estades inclouen en dinar del primer dia, si l’escola el porta el descomptaran 4€ per infant.
. Possibilitat d’estades amb pensió o dret a cuina.
. Ràtios: Infantil (1:12-18), Primària i Secundària (1:18-20).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE