Inici / Cases de colònies / Cases Altes de Posada - Natura en estat pur! Tornar enrera

Cases Altes de Posada - Natura en estat pur!

Navès - Lleida - Província de Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 63,50€

Descripció:


Antiga posada del segle XIV que és actualment un alberg amb totes les comoditats i en un entorn de bellesa espectacular, sota els cingles de Busa i de Lord.

Envoltada de prats i boscos, trobem la casa a la vora de l'embassament de la Llosa del Cavall, i a pocs quilòmetres de Sant Llorenç de Morunys.

Instal·lacions:


• 60 places.
• 8 habitacions. Dues amb capacitat per 4 persones, dues per 6, 3 de 8 i una de 12.
• 2 menjadors.
• 3 sales per tallers.
• 9 lavabos i 6 dutxes.
• Safareigs i zona d’estenedors.
• Sala per a professors/es.
• Sala d’infermeria.
• Calefacció.
• Piscina.
• Esplanades amb gespa i terrenys amb bosc.
• Taules de pícnic.
• Adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

Activitats:


Les possibilitats d'excursions i activitats de natura són il·limitades. Lligades per un centre d'interès, ja que considerem que un fil conductor motiva els infants a actuar i a participar, i els permet relacionar els aspectes en què es vol incidir:

COLÒNIES (Primària)
- La Patum de Berga: A través de jocs, tallers i excursions, coneixerem les diferents bèsties i personatges que participen en aquesta festa tradicional.

- El Regne de Mordúndrian: La canalla ha quedat tancada dins del regne màgic de Mordúndrian. Per sortir-ne, comptaran amb l'ajuda del Mag Fistandàntilus i de diversos personatges que s'aniran trobant (hòbbits, nans, homes...).

- Aventura: activitats esportives i lúdiques com caiac al pantà de la Llosa del Cavall (al costat de la casa), cursa d'orientació, tir amb arc, descoberta de Solsona, visita al naixement del riu Cardener, bosc d'aventura al Port del Comte, visita al Zoo del Pirineu, trekking a la Serra de Busa, jocs d'estratègia, vetllada d'estels, jocs de nit, discoteca...

- Programes a mida, on podem adequar les activitats a la temàtica que treballeu a l'escola, o modificar algun programa per a fer aquelles activitats que més us interessin.

TREBALLS DE SÍNTESI (Secundària)
- La vida a muntanya: de l'agricultura al turisme. El treball de síntesi mira d'explicar els processos de transformació que han patit la comarca del Solsonès, i per extensió, les comarques de muntanya catalanes. Mitjançant visites, excursions i activitats a la natura, l'alumnat podrà conèixer aquesta evolució històrica, alhora que fixa tots els coneixements adquirits al llarg del curs. I pel que fa als esports de natura i aventura, es podran realitzar com a mostra de les noves activitats que es desenvolupen, el trekking, l'escalada, el tir amb arc, cursa d'orientació i diverses activitats de natura.


Preus:


El preu de l'estada dependrà de les activitats escollides:
Exemples:
- 2 dies/ 1 nit: des de 63,50.- € per alumne
Inclou: allotjament + 1 pensió completa + activitats (sense aventura)

- 3 dies/ 2 nits: des de 117,00.-€ per alumne.
Inclou: allotjament + 2 pensions completes + activitats (caiac a la Llosa del Cavall, cursa d'orientació, descoberta de Solsona i visita al naixement del riu Cardener, jocs nocturns i discoteca).

- Podem fer moltes combinacions d'activitats, consulteu-nos!
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. També ens podem encarregar del servei d'autocar a un bon preu, demaneu-nos pressupost!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE