Inici / Sortides d'1 dia / Catalunya en Miniatura - NOVETATS! Tornar enrera

Catalunya en Miniatura - NOVETATS!

Torrelles de Llobregat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 5,50€

Descripció:


Un parc temàtic on trobaràs l'única exposició de maquetes a escala de Catalunya, declarat d'Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes. Un passeig a l'aire lliure entre una exposició permanent de les obres més destacades del romànic i el gòtic de Catalunya, així com l'obra complerta del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí.

Però això no acaba aquí. El parc temàtic també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil... i per no oblidar aquesta experiència, una botiga de records.

Activitats:


- Entrada a l'exposició de maquetes: lliure sense monitor. Té una durada de 180min aprox. Preu: 6,50.-€ per alumne. Els dilluns oferta a 5,50.-€ per alumne.

- Visita guiada a l'exposició de maquetes: amb monitors (durada 45-60 min. aprox.). Preu: 8.-€ per alumne. Els dilluns oferta 7.-€ per alumne.

- Visita al taller de maquetes: visionat d'un video didàctic que explica el procés de creació d'una maqueta i visita guiada al taller on es realitzen les reproduccions a escala del parc. 45min de durada, amb servei de monitoratge. Preu: 1,50.-€ per alumne.

- Viatge en tren panoràmic: puja al trenet i fes un recorregut de 10 minuts que et mostrarà una visió panoràmica de tot el circuit de maquetes. A Catalunya en Miniatura sempre hem pensat que el millor d’un viatge no és la destinació sinó el trajecte que cal fer per arribar-hi. Preu: 1.-€ per alumne.

Circuits d'aventura:


També podràs gaudir del Bosc Animat, un parc d'aventures per a grans i petits on perdre's entre els arbres, escalar un tronc de pi o penjar-se d'unes tirolines és possible. Es tracta d'activitats aereo-forestals que pretenen fomentar el treball en equip, la confiança, l'autoestima...i el respecte per la natura a partir de l'explicació sobre la cura dels arbres i l'entorn natural. Els recorreguts pels arbres sempre es realitzen de forma autònoma sota la supervisió d'instructors experimentats i després d'un "brifing" obligatori en el qual s'explica l'ús correcte de les politxes i mosquetons.

La durada amb la visita lliure a l'exposició de maquetes és de 180min aprox.

. Circuit infantil (recomanat de 4 a 7 anys): 10.-€ per alumne.(30 min. aprox. de durada. També inclou l'entrada lliure a l'exposició de maquetes). Els dilluns oferta 9.-€ per alumne. Pack aventura infantil: visita exposició de maquetes + circuit infantil + visita al taller de maquetes + viatge al tren panoràmic: 11.-€ per alumne.

. Circuit mig (recomanat de 8 a 12 anys): 13.-€ per alumne (90 min. aprox. de durada. També inclou l'entrada lliure a l'exposició de maquetes). Els dilluns oferta 11.-€ per alumne.

. Circuit extreme (a partir de 12 anys i mínim 1,50m d'alçada): 13.-€ per alumne (90 min. aprox. de durada. També inclou l'entrada lliure a l'exposició de maquetes). Els dilluns oferta 9.-€ per alumne.
Pack mitjà/extreme: visita a l'exposició de maquetes + circuit mitjà o extreme + visita al taller de maquetes + viatge en tren panoràmic (180min. aprox. amb monitor en el circuit i en la visita al taller): 14.-€ per alumne.

- Activitats curriculars:


* Cicle inicial: "Els mitjans de transport": visita del parc fent èmfasi en totes les maquetes on es poden apreciar els diversos mitjans de transport que podrem veure : al port, aeroport, estacions de tren, etc. (durada aproximada 150 min. amb monitors). Preu: 8,50.-€ per alumne. Inclou: visita a l'exposició de maquetes + visita al taller de maquetes + fitxa "Els transports" + viatge en tren panoràmic.

* Cicle mitjà: "Descobrint Gaudí": visita del parc fent èmfasi en totes les maquetes on es pot apreciar l'obra del genial arquitecte Antoni Gaudí. També es realitza una fitxa de treball de Gaudí i el modernisme (durada aproximada 150min amb monitors). Preu: 8,50.-€ per alumne. A part de l'exposició, inclou visita al taller + fitxa de treball "Gaudí i el modernisme" + viatge en tren panoràmic.

* Cicle superior: "Les maquetes i l'escala": l'activitat consta d'una explicació extensa de com es treballa a escala per a reproduir les maquetes, i els diferents tipus d'escala. També podran conèixer els passos a seguir a l'hora de realitzar una maqueta a escala descendent. (durada aproximada 150min. amb monitors). Preu: 8,50.-€ por alumno. A part de l'exposició, inclou visita al taller + fitxa de treball "Les maquetes i l'escala" + viatge en tren panoràmic.

* Cicle superior i ESO: "Descobrint la geografia catalana": L'activitat es tracta de descobrir la geografia de Catalunya mitjançant la visita a l'exposició de maquetes i a través de diferents activitats. L'objectiu és que l'alumne pugui indentificar i diferenciar les diferents comarques (durada aproximada 150 min. amb monitors). Preu: 8,50.-€ per alumne. Inclou: visita a l'exposició de maquetes + visita al taller de maquetes + fitxa de treball "Geografia" + viatge en el tren panoràmic.

- Visita exposició maquetes + taller de manualitat:. Complementa la teva visita a l'exposició de maquetes fent un taller de manualitats. Un retallable adaptat a diferents nivells, de cicle inicial a cicle mitjà de primària. (durada aproximada 150 min. amb monitors). Preu: 9.-€ per alumne. Inclou: visita a l'exposició de maquetes + taller de manualitat: avión o Gaudí + viatge en tren panoràmic.

- Visita exposició maquetes + taller d'orientació: organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya. Els alumnes hauran de ser capaços d'interpretar un mapa i utilitzar la brúixola. Preu: 12.-€ per alumne.

- L'autocar és opcional, si voleu us podem fer un pressupost a molt bon preu!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur roba i calçat adequats per l’activitat que es realitza a l’aire lliure.
- Preus amb IVA inclòs.
- Tots els professors gratuïts.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE