Inici / Multiaventura / Colònies d'aventura a la Cerdanya Tornar enrera

Colònies d'aventura a la Cerdanya

Bellver de Cerdaña, Puigcerdá - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 66,20€

Descripció:


Colònies, viatge de fi de curs o estades d'aventura, amb una gran varietat d'activitats de natura i aventura en la comarca de la Cerdanya, totes adaptades a l'edat dels alumnes i al seu pressupost. Digue'ns quines activitats vols fer i et fem el teu pressupost a mida!

Activitats:


- Aventura: Ràfting, piragüisme, hípica, escalada, ràpel, tirolines, bosc d'aventura, espeleologia a la cova d'Annes, BTT, trekkings diversos, tir amb arc, vies ferrades, trekking fluvial, barranquisme.

- De natura o culturals: cursa d'orientació diürna o nocturna, Parc Animalier dels Angles, Forn solar d'Odeillo, Descoberta de Puigcerdà o Bellver de Cerdanya, gimcana fotogràfica, itinerari naturalista, construcció de caixes-niu, aigües termals a Dorres.

- Lúdiques: patinatge sobre gel, raid multiactivitat, gimcanes brutes, jocs de nit, taller de danses, contes infantils, taller-espectacle de malabars, futbolí humà, bumper ball, Caldea.

Preus:


Els preus variarán en funció del paquet d'activitats triat.
Us oferim alguns exemples de colònies que podem organitzar:

* Estada 2 dies/1 nit: des de 66,20.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, hípica, patinatge sobre gel i discoteca.

* Estada 3 dies/2 nits: des de 101,45.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes i les activitats de cursa d'orientació, espeleologia a la cova d'Annes, hípica, banys termals de Dorres i discoteca.

* Estada 4 dies/3 nits: des de 169,00.-€ per alumne, amb allotjament, 3 pensions completes, i les activitats de tir amb arc, espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, tirolines, raid multiactivitat, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

* Estada 5 dies/4 nits: des de 217,00.-€ per alumne, amb allotjament, 4 pensions completes, i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, patinatge sobre gel, tirolines, raid multiactivitat, gimcana fotogràfica, tir amb arc, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

Allotjaments:


Podeu escollir entre diferents allotjaments segons les vostres necessitats:
- Alberg La Bruna
- Casa de colònies Ridolaina
- Hotel Puigcerdà
- Hotel Bellavista
- Hotel Bon Repòs.

- L'autocar és opcional i no està inclòs. Podem oferir-vos el servei de transport a un bon preu, demaneu-nos pressupost!
- T'ajudem a finançar el teu viatge amb els talonaris d'autofinançament!

Tingues en compte

. Oferta vàlida per a dies laborables dins del calendari escolar d'abril, maig i juny.
. Per a algunes activitats fa falta autocar pel desplaçament.
. El preu variarà segons les activitats escollides i la temporada.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #MultiaventuraTE