Inici / Multiaventura / Colònies i estades d'aventura a la Cerdanya Tornar enrera

Colònies i estades d'aventura a la Cerdanya

Bellver de Cerdaña, Puigcerdá - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 61,70€

Descripció:


Estades amb una gran varietat d'activitats de natura i aventura a la comarca de la Cerdanya, totes adaptades a l'edat dels alumnes i al seu pressupost. Digue'ns quines activitats vols fer i et fem el teu pressupost a mida!

Allotjaments:


- Alberg La Bruna
- Casa de colònies Ridolaina
- Hotel Puigcerdà
- Hotel Moixeró
- Hotel Bon Repòs.

Activitats:


- Aventura: Ràfting, piragüisme, hípica, escalada, ràpel, tirolines, bosc d'aventura, espeleologia a la cova d'Annes, BTT, trekkings diversos, tir amb arc, vies ferrades, trekking fluvial, barranquisme.

- De natura o culturals: cursa d'orientació diürna o nocturna, Parc Animalier dels Angles, Forn solar d'Odeillo, Descoberta de Puigcerdà o Bellver de Cerdanya, gimcana fotogràfica, itinerari naturalista, construcció de caixes-niu, aigües termals a Dorres.

- Lúdiques: patinatge sobre gel, raid multiactivitat, gimcanes brutes, jocs de nit, taller de danses, contes infantils, taller-espectacle de malabars, futbolí humà, bumper ball, Caldea.

Preus:


* Estada 2 dies/1 nit: des de 61,70.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, hípica, patinatge sobre gel i discoteca.

* Estada 3 dies/2 nits: des de 95,10.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes i les activitats de cursa d'orientació, espeleologia a la cova d'Annes, hípica, banys termals de Dorres i discoteca.

* Estada 4 dies/3 nits: des de 159,75.-€ per alumne, amb allotjament, 3 pensions completes, i les activitats de tir amb arc, espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, tirolines, raid multiactivitat, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

* Estada 5 dies/4 nits: des de 205,65.-€ per alumne, amb allotjament, 4 pensions completes, i les activitats d'espeleologia a la cova d'Annes, banys termals de Dorres, hípica, patinatge sobre gel, tirolines, raid multiactivitat, gimcana fotogràfica, tir amb arc, cursa d'orientació nocturna i discoteca.

T'ajudem a finançar el teu viatge amb els talonaris d'autofinançament!

Opcional:


. Lloguer de llençols i tovalloles.
. Dinar del 1r dia.
. Autocar (algunes activitats requereixen desplaçament en autocar).

Tingues en compte

. Oferta válida para días laborables dentro el calendario escolar de los meses de abril, mayo y junio.
. Para algunas actividades hace falta autocar para el desplazamiento.
. El precio variará según las actividades escogidas y la temporada.

También podemos encargarnos de vuestros autocares desde la escuela a muy buen precio. ¡¡Solicitad información!!

¡Te ayudamos a financiar tu viaje!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto las condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #MultiaventuraTE