Inici / Sortides d'1 dia / Delta de l'Ebre: món fascinant d'aus, peixos i salines Tornar enrera

Delta de l'Ebre: món fascinant d'aus, peixos i salines

Amposta - Província Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 5,95€

Descripció:


Amb la visita guiada "Veigues quin Delta!" farem un recorregut en el qual podrem veure l’única reproducció d’unes salines del Delta obertes al públic; l’Espai Delta, on descobrirem i sentirem l’essència del Delta en les diferents estacions de l’any; el Mirador 360º, que ens permet gaudir d’unes vistes privilegiades a la Llacuna de la Tancada per apropar-nos al fascinant món de les aus i observar el flamenc ben de prop; i el Territori Fartet, on coneixem l’hàbitat d’aquest peix únic i en perill d’extinció.

A més, aprendrem els diferents arts de pesca tradicionals i artesans del Delta i podrem aprendre a fer servir les barques de perxar, un mitjà de transport molt antic al Delta.

A part de la visita, es poden triar diferents tallers:

AUS:
- Els moixons i la lluna: en aquesta activitat veurem els moixons més emblemàtics del Delta i aprendrem algunes de les seves principals característiques tot participant en un conte on nosaltres també serem els protagonistes. EI i CI.
- L’ocell que ha perdut la memòria: activitat de descoberta del món dels ocells. EI,CI i CM de primària.
- Cens d’ocells: pràctica d'identificació i recompte d'aus aquàtiques. CS de primària i ESO.
- Un paissatge d'ocells: ruta a peu per la llacuna de l'Encanyissada per a observar els ecosistemes lacustres i les aus que els habiten. CS de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.
- Pedalant per la bassa: sortida en bicicleta al voltant de la llacuna de la Tancada per a descobrir els ocells que la habiten, nidifiquen y s'alimenten. Veurem els ecosistemes de platja, badia, llacuna i els arrossars.

PESCA:
- El bagul amagat: activitat sobre les arts de pesca tradicionals. CI i CM de primària.
- Com has arribat al plat?: descoberta de la pesca al Delta mitjançant la gastronomia. 6è de primària, 1r,2n i 3r d'ESO.

SAL:
- Missatges de sal: activitats sobre el món de la sal. Ed. primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

L'ESSÈNCIA DEL DELTA:
- L’espavilat del Delta: activitat de descoberta del món de la sal, la pesca i els ocells al Delta de l'Ebre. CS de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

Preus:


- Visita guiada+perxar: 5,95.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
- Visita guiada+perxar+ taller: 9,50.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
- Passejada ornitològica "un paissatge d'ocells": a consultar
- Ruta en bicicleta "Pedalant per la bassa": a consultar

En cas que el grup sigui inferior a 15 persones s'aplicarà un preu per grup equivalent a 15 persones.

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- La visita guiada també s'ofereix en anglès, consulteu-nos!
- Aquesta visita també es pot complementar amb un viatge en creuer de 45 minuts a la desembocadura del riu o amb una visita al Centre d'Interpretació de Mel Múria a El Perelló. Consulteu-nos els preus i les diferents opcions.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE