Inici / Sortides d'1 dia / Descobreix l'Empordà - NOVETAT! Tornar enrera

Descobreix l'Empordà - NOVETAT!

Roses, Cap de Creus, Aiguamolls de l'Empordà - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat

Des de 8,00€

Descripció:


Els alumnes, a partir del joc, amb les dinàmiques o les activitats d'estudi, podran aprendre a gaudir de la natura i seran capaços d'assolir uns coneixements que els poden fer més respectuosos amb el món que els envolta.

Aquestes propostes estan plantejades amb criteri, qualitat i respecte pel territori i l'alumnat.

Activitats:


- La Tortuga Tura (Ed. Inf.): a la platja ha arribat un animal fascinant: una tortuga marina que ens ensenyarà els secrets que amaga el mar. A partir de diferents jocs i dinàmiques podrem conèixer els animals que l'acompanyen als seus viatges pel mar, què menja i com és el lloc on viu.
Lloc: platja del Cap de Creus, Badia de Roses o Baix Ter. 1/2 jornada.

- Els ulls de la sirena (Ed. Inf., CI): Activitat adreçada a la observació a partir d'una història d'una sirena. Passejarem per la platja i el seu entorn, i observarem i identificarem els elements que ens arriben del mar per tal d'aconseguir trobar la curculla misteriosa. Amb els elements recollits farem un petit taller per a poder veure la sirena.
Lloc: platja del Cap de Creus, Badia de Roses o Baix Ter. 1/2 jornada.

- Petits secrets de la sureda (CI): exploració d'un bosc d'alzines sureres i descoberta del seu valor natural.
Lloc: bosc de les Gavarres, Salines o l'Albera. 1/2 jornada.

- Ocells i ocellets dels Aiguamolls (CI): primer contacte amb els Aiguamolls de l'Empordà (estany del Cortalet). Aprendrem a escoltar i veure ocells. 1/2 jornada.

- Anem a buscar curculles? (CI, CM): activitat de recerca, identificació i classificació a una platja. Caminarem arran de mar on ens adonarem que hi ha més animalons dels que ens pensàvem.
Lloc: platja del Cap de Creus, Badia de Roses o Baix Ter. 1/2 jornada.

- Plantes medicinals i aromàtiques (CM, CS, 1r i 2n ESO): itinerari de descoberta i reconeixement de les plantes aromàtiques i medicinals que viuen al Cap de Creus o a la Serra de l'Albera.
Lloc: Espai natural província Girona. 1/2 jornada.

- El litoral del Cap de Creus: un espai únic (CI, CM, CS, ESO): farem un itinerari en barca pel litoral on podem observar i reconèixer un paisatge únic: les formes de les roques, vegetació inclinada pel vent, etc.
Lloc: sortida del Port de Roses. 1/2 jornada.

- Qui riu al riu? (CM, CS, 1r i 2n ESO): activitat de descoberta d'una ribera mediterrània. Entrarem a dins del riu amb diferents instruments d'estudi científic per determinar l'estat de la ribera (vegetació, fauna, etc.).
Lloc: espai fluvial província Girona. 1/2 jornada.

- Art i natura (CM, CS): descobrirem, a través dels sentits, les diferents característiques del paisatge. Mapes de sons, observacions a curta distància i amb gran angular.
Lloc: Reserva Integral del Cap de Creus, Cap Ras o els Estanys de la Jonquera. 1/2 jornada.

- Descoberta dels Aiguamolls (CM, CS, ESO i Batx.): itinerari pel Parc dels Aiguamolls de l'Empordà. Un espai natural protegit on podrem observar diferents ecosistemes i la fauna i flora associada. La lluita eterna entre aigües dolces i salades. 1/2 jornada.

- Els rastres dels vertebrats (CM, CS, 1r i 2n ESO): itinerari per a identificar els rastres que ens deixen els vertebrats.
Lloc: espai natural de la província de Girona. 1/2 jornada.

- Ecologia de la platja (ESO i Batx.): l'Alt Empordà és un laboratori a l'aire lliure per entendre que les platges són la conseqüència de corrents marines, de vents dominants, dels cursos d'aigua i de la geologia de la zona. Estudi d'una platja concreta.
Lloc: platja del Cap de Creus, Badia de Roses o Baix Ter. 1/2 o 1 jornada.

- Vegetació litoral (ESO): seguirem un itinerari costaner que ens servirà per entendre globalment les parts que formen un paisatge tan especial com aquest: clima, mar, vegetació i història.
Lloc: itinerari Cap de Creus o La Pletera. 1/2 o 1 jornada.

- Geomorfologia a l'aire lliure (3r i 4rt ESO i Batx.): les formacions rocoses que afloren al Cap de Creus són úniques al món. Seguirem l'itinerari geològic de la Reserva Integral del Cap de Creus. 1/2 jornada.

- El bosc mediterrani (ESO): taller d'estudi d'un bosc mediterrani, a partir d'un itinerari observarem les característiques de les espècies vegetals, i les seves interrelacions, així com dels animals que hi conviuen.
Lloc: ecosistema forestal de la província de Girona. 1/2 jornada.

Preus:


- Activitat de 1/2 jornada: 8.-€ per alumne. (excepte l'activitat "El litoral del Cap de Creus", 14.-€ per alumne).
- Activitat d'1 jornada: 13.-€ per alumne.

Tingues en compte

- El desenvolupament de les activitats estarà condicionat per la metereologia. En cas de mal temps es reserva el dret de proposar altres dates, o de proposar-ne d'alternatives per tal de garantir la seguretat dels alumnes.
- Es facilitarà el material pedagògic necessari per al desenvolupament de les activitats, si aquestes ho requereixen.
- Us recomanem realitzar les activitats amb grups reduïts per a un millor desenvolupament de l'activitat. La natura ens ho agrairà.
- Cal portar roba i calça adequats al medi natural i a l'època de l'any.
- L'equip de monitors són majoritàriament Guies Acreditats del Parc Natural del Cap de Creus i del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE