Inici / Sortides d'1 dia / Descobrim els transports de Barcelona. Terminal 1. Tornar enrera

Descobrim els transports de Barcelona. Terminal 1.

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària

Des de 16,45€

Descripció:


Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas).
Tot jugant o bé estudiant, segons l’edat, a través del següent itinerari: començarem per l’aeroport del Prat per fer una visita comentada pels espais públics de la terminal T1.

Després agafarem l'autobús llençadora que ens portarà fins a l’estació de la Renfe de la terminal T2 (situada al costat de les terminals de sempre A,B,C). Un cop a l'estació, agafarem el tren en direcció a l’estació de Sants, que visitarem mentre descobrim aquest nou transport, fins a l’hora d’anar a dinar al Parc de l’Espanya Industrial.

Després veurem com és la xarxa de metro de Barcelona, i agafarem un metro direcció a Las Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques d’aquest transport i del port.

O podem escollir fer el recorregut amb l'ECO Slim, el catamarà ecològic de passatgers més gran d'Europa.

Preus:


- El preu d'aquesta activitat és 16,45.-€ per alumne (IVA inclòs).
(preu subjecte a canvi de tarifes al gener de 2019 per part de TMB).
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar des de l'escola fins l'aeroport i de tornada no està inclòs, és opcional. El podeu gestionar pel vostre compte o contractar-lo amb nosaltres. El preu de la sortida + autocar és des de 24,05.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places). Consulteu-nos!

Tingues en compte

- És una sortida moguda, es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- Es pot escollir entre realitzar el trajecte pel port de Barcelona en Las Golondrinas o bé en el nou vaixell ecològic de passatge més gran d'Europa (una nova manera de viatjar respectant el mediambient gràcies a les plaques fotovoltàiques, als aereogeneradors i la cèl·lula de combustible).
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Cal tenir en compte que Las Golondrinas finalitzen a les 16h i el vaixell ecològic a les 15:40h.
- La sortida està lligada als horaris dels transports, per tant es prega màxima puntualitat.
- Possibilitat de fer-la en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE