Inici / Sortides d'1 dia / Descobrim els transports de Barcelona. Terminal 1. Tornar enrera

Descobrim els transports de Barcelona. Terminal 1.

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària

Des de 16,25€

Descripció:Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas). Tot jugant o bé estudiant, segons l’edat, a través del següent itinerari: començarem per l’aeroport del Prat per fer una visita comentada pels espais públics de la terminal T1. Després agafarem l'autobús llençadora que ens portarà fins a l’estació de la Renfe de la terminal T2 (situada al costat de les terminals de sempre A,B,C). Un cop a l'estació, agafarem el tren en direcció a l’estació de Sants, que visitarem mentre descobrim aquest nou transport, fins a l’hora d’anar a dinar al Parc de l’Espanya Industrial. Després veurem com és la xarxa de metro de Barcelona, i agafarem un metro direcció a Las Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques d’aquest transport i del port.

O podem escollir fer el recorregut amb l'ECO Slim, el catamarà ecològic de passatgers més gran d'Europa. Si voleu acabar més d'hora, també hi ha la possibilitat, pel mateix preu, de descobrir amb una visita d'1h aprox. la maqueta ferroviària inspirada en Barcelona més gran del sud d'Europa, al centre Scòpic Miniatur, molt a prop de l'estació de Sants. Es tracta d'una maqueta interactiva en constant creixement, amb diferents activitats complementàries, com el Tren Tripulat o les exposicions temporals que podreu visitar a la sala dedicada al Museu del Ferrocarril de Catalunya (preus complementaris a consultar).

Preus:- El preu d'aquesta activitat és 16,25.-€ (IVA inclòs).
(preu subjecte a canvi de tarifes al gener de 2018 per part de TMB).
- L'autocar des de l'escola fins l'aeroport i de tornada no està inclòs, és opcional. El podeu gestionar pel vostre compte o contractar-lo amb nosaltres. El preu és fixe: 56 places - 505.€, 37 places - 465.-€ i 28/30 places 440.-€ (IVA inclòs).
- Els professors són gratuïts.

Tingues en compte

- És una sortida moguda, es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- Es pot escollir entre realitzar el trajecte pel port de Barcelona en Las Golondrinas o bé en el nou vaixell ecològic de passatge més gran d'Europa (una nova manera de viatjar respectant el mediambient gràcies a les plaques fotovoltàiques, als aereogeneradors i la cèl·lula de combustible).
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Cal tenir en compte que Las Golondrinas finalitzen a les 16h i el vaixell ecològic a les 15:40h.
- La durada de la visita al Scòpic Miniatur és de 1h aproximadament.
- La sortida està lligada als horaris dels transports, per tant es prega màxima puntualitat.
- Possibilitat de fer-la en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto las condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE