Inici / Sortides d'1 dia / Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport - NOVETAT! Tornar enrera

Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport - NOVETAT!

Canet de Mar, Arenys de Mar, Cambrils, l'Estartit, Vilanova i la Geltrú, Empordà... - Diverses províncies: Barcelona, Tarragona i Giron
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 7,00€

Descripció:


Us proposem diverses activitats per a sortides d'un dia relacionades amb el mar, la platja, el port i la activitat pesquera, amb diferents activitats curriculars, jocs i esports.

Activitat a la platja o el port de Vilanova i la Geltrú:


- "Un mar de coses per conèixer"
Els mariners i la mar salada, els peixos i pescadors, el port i els vaixells, la sorra, les gavines, les algues, les petxines...¡Quin mar de coses!
Farem un descobriment de la platja i el port de Vilanova i la Geltrú, on trobarem els elements que formen el medi marí.

- ¡Esplatja't!
Activitats lúdiques a la sorra de la platja de Ribes Roges a Vilanova i la Geltrú: esports (des de volei fins a l'indiaka), reptes (jocs lúdics per equips per aconseguir un objectiu comú), jocs gegants (jocs lliures de gran tamany), volada d'estels...

Preu: des de 10.-€ per alumne (consultar opcions).

Visita al por pesquer i la platja d'Arenys de Mar


Rebuda dels alumnes en el mateix port. A continuació es realitzen 3 activitats d'educació ambiental a la platja d'Arenys de Mar fins les 13:30h: descoberta de la platja, coneguem els invertebrats marins i els peixos del mar Mediterrani.
Després temps per dinar a càrrec de l'escola/lavabos. A les 14:30h es fa la visita al port pesquer i a la llotja, fins l'hora de marxar (cap a les 15:30h-16h). La subhasta del peix comença a les 16h i les escoles no tenen oportunitat de veure-la, però els educadors expliquen el seu funcionament quan es visita la llotja.
L'activitat queda complementada amb un Dossier de camp que portem imprès en color per cada alumne i que repartim el dia de la sortida per poder treballar els diferents exercicis que hi ha plantejats (o bé els hi donem als mestres perquè el puguin treballar a l'escola). També enviem per email prèviament a la sortida, el Dossier del mestre amb tots els continguts que es treballen durant l'activitat

Opcional: passejada en barca gestionada per un patró, en grups de 15 alumnes. En el cas de què l'escola la vulgui realitzar, s'incorpora en el cronograma del dia de manera seqüencial.

Preu: des de 7.-€ per alumne (opció només matí), o bé 8,50.-€ fins l'hora de tornar a l'escola. El preu del viatge en barca és a part, cal sumar un suplement de 3,50.-€/alumne.

Marcel Maillot (l'Estartit)


Casa de colònies a 500m de la platja:
- P2: Formes i colors marins: Quines formes i colors tenen els diferent animals que viuen al mar? Són suaus o aspres? La millor manera de saber-ho és que ho experimentem nosaltres mateixos. Titelles marines: una història amb personatges vinguts des de les profunditats de l'oceà.

- EI, CI, CM: Formes i colors marins i activitat d'arboradura: activitat que permet posar en pràctica les habilitats físiques dels mariners. Grimparem fins la gàbia del pal major i ens llançarem per la tirolina.

Precu: des de 13,19.-€ per alumne (tarifa segons temporada, consultar opcions).

Casa de colònies La Marinada (Cambrils)


- EI, CI: combinació d'una o més activitats com escola de pirates, viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment de la platja i els seus elements...

- CM, CS: combinació d'una o més activitats com viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment del litoral sorrenc i el rocós, figures de sorra, jocs de platja...

Preus:
- Activitats d'1 dia: 14.-€ (sense vaixell) / 20.-€ (amb vaixell)
- Activitats de 1/2 dia: 8.-€ (sense vaixell) / 14.-€ (amb vaixell)

Esports aquàtics


Activitats aquàtiques en diferents bases nàutiques (Pineda de Mar, Cambrils, Salou, Tamarit...): caiac al mar, catamarà, paddle surf, banana bus, windsurf, snorkel, jocs a la platja, etc.
Consulteu-nos la opció que més us interessi!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortides dins l'horari escolar d'un dia. Segons l'activitat, caldrà concretar la disponibilitat horària de l'escola per saber si es pot realizar correctament.
- Possibilitat de reservar l'activitat amb l'autocar des de l'escola inclòs, consulteu-nos preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE