Inici / Sortides d'1 dia / Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport - NOVETAT! Tornar enrera

Descobriment litoral: mar, platja, port, jocs i esport - NOVETAT!

Canet de Mar, Arenys de Mar, Cambrils, l'Estartit, Vilanova i la Geltrú, Empordà... - Diverses províncies: Barcelona, Tarragona i Giron
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,00€

Descripció:


Us proposem diverses activitats per a sortides d'un dia relacionades amb el mar, la platja, el port i la activitat pesquera, amb diferents activitats curriculars, jocs i esports.

Activitat a la platja o el port de Vilanova i la Geltrú:


- "Un mar de coses per conèixer"
Els mariners i la mar salada, els peixos i pescadors, el port i els vaixells, la sorra, les gavines, les algues, les petxines...¡Quin mar de coses!
Farem un descobriment de la platja i el port de Vilanova i la Geltrú, on trobarem els elements que formen el medi marí.

- ¡Esplatja't!
Activitats lúdiques a la sorra de la platja de Ribes Roges a Vilanova i la Geltrú: esports (des de volei fins a l'indiaka), reptes (jocs lúdics per equips per aconseguir un objectiu comú), jocs gegants (jocs lliures de gran tamany), volada d'estels...

Preu: des de 10.-€ per alumne (consultar opcions).

Can Brugarola (Canet de Mar)


Segons l'edat dels alumnes, podem fer diferents activitats:

- El Pirata Cap de Trons (EI, CI): la tripulació del Pirata Cap de Trons ens mostrarà tot el que es necessita saber per ser uns bons pirates i trobar el tresor del seu capità. Activitats a escollir entre: aquaris, toca-toca (EI), pesca sostenible (CI), conserva del seitó, en busca del tresor.

- Llops de Mar (CM, CS): convertiu-vos en autèntics grumets i guanyeu-vos el títol de llops de mar. A través de diferents activitats, aprendrem a ser uns bons mariners, com és la vida al mar i tots els secrets dels ecosistemes marins..

- Visita al Port d'Arenys de Mar: visita on aprendrem les arts de pesca, les parts del port i el circuit del peix des del mar fins a la botiga. Farem una volta en una barca de pescadors "La Marinada", i finalment veurem l'arribada dels pesquers i la subhasta del peix abans de tornar a l'escola. (si l'horari disponible de l'escola ens ho permet)

Preu: des de 10.-€ per alumne (consultar opcions concretes).

Marcel Maillot (l'Estartit)


Casa de colònies a 500m de la platja:
- P2: Formes i colors marins: Quines formes i colors tenen els diferent animals que viuen al mar? Són suaus o aspres? La millor manera de saber-ho és que ho experimentem nosaltres mateixos. Titelles marines: una història amb personatges vinguts des de les profunditats de l'oceà.

- EI, CI, CM: Formes i colors marins i activitat d'arboradura: activitat que permet posar en pràctica les habilitats físiques dels mariners. Grimparem fins la gàbia del pal major i ens llançarem per la tirolina.

Precu: des de 13,19.-€ per alumne (tarifa segons temporada, consultar opcions).

Casa de colònies La Marinada (Cambrils)


- EI, CI: combinació d'una o més activitats com escola de pirates, viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment de la platja i els seus elements...

- CM, CS: combinació d'una o més activitats com viatge en vaixell pel port de Cambrils, descobriment del litoral sorrenc i el rocós, figures de sorra, jocs de platja...

Preus:
- Activitats d'1 dia: 14.-€ (sense vaixell) / 20.-€ (amb vaixell)
- Activitats de 1/2 dia: 8.-€ (sense vaixell) / 14.-€ (amb vaixell)

Esports aquàtics


Activitats aquàtiques en diferents bases nàutiques (Pineda de Mar, Cambrils, Salou, Tamarit...): caiac al mar, catamarà, paddle surf, banana bus, windsurf, snorkel, jocs a la platja, etc.
Consulteu-nos la opció que més us interessi!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortides dins l'horari escolar d'un dia. Segons l'activitat, caldrà concretar la disponibilitat horària de l'escola per saber si es pot realizar correctament.
- Possibilitat de reservar l'activitat amb l'autocar des de l'escola inclòs, consulteu-nos preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE