Inici / Sortides d'1 dia / El bosc a la tardor Tornar enrera

El bosc a la tardor

Varias - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 8,50€

Descripció:


El Bosc a la Tardor: descobrirem tots els canvis que es produeixen al bosc en aquesta època de l’any. Per a fer-ho, us proposem diferents espais naturals on el paisatge de tardor és espectacular i on les activitats s'adapten a l'edat dels alumnes:

Per a Educació infantil i Primària:


- Us proposem anar a passar el dia a diferents cases, on de la mà de diferents personatges, fareu un itinerar pel bosc descobrint les característiques de la tardor. I completareu la sortida amb un espectacle de titelles i una divertida ballaruga, o bé amb el taller d'un quadre de natura que us podreu endur a casa com a record.

- O podeu venir d'excursió a La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts de La Garrotxa, on farem un itinerari circular per La Fageda d'en Jordà, descobrint les característiques de la tardor i la fageda. I completareu la sortida amb una visita guiada per les instal·lacions de La Fàbrica de Iogurts (des de la granja, on podran tocar les vaques, fins a la elaboració del iogurt, on el podran tastar).

Llocs i preus:
- A la masia Can Miqueló de Sant Martí de Centelles (Osona), o a la masia Mas Banyeres de Centelles, el preu és de 13,10.-€ per alumne.
- A les masies El Canadell de Calders i Can Vila d'Artés (Bages), cada alumne podrà realitzar l'activitat per 13,50 €. I si voleu l'opció de monitoratge només fins a les 13'30h, el preu és de 12 €.. Als professors us conviden a un bon esmorzar.
- A Can Puig-oriol Xic (Cardedeu), es pot realitzar l'activitat per 11,90.-€ per alumne.
- A El Xaragall (Llinars del Vallès), el preu és de 11,60.-€ per alumne.
- A Mas Badó (St.Quirze Safaja), Castell de Fluvià (St.Esteve de Palautordera), Can Mundet (Vidreres) i Pou de Glaç (La Bisbal d'Empordà), l'activitat de tardor té un preu de 13,20 € per alumne.
- També tenim altres propostes en altres cases de colònies o masíes a: la Roca del Vallès, Llinars del Vallès, Cardedeu, Sant Martí Sarroca al Penedès, etc.

Per a Primària i Secundària:


Sortida de tot el dia a un parc natural, on es pot treballar diverses temàtiques naturals i socials per adaptar millor l'excursió a les vostres necessitats.
- El Parc Natural del Montseny i el llac de Santa Fe.
- El Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa, el museu dels volcans, el volcà de Santa Margarida o el Croscat i la Fageda d'en Jordà.
- El Parc Natural de Montserrat i les coves de salnitre de Collbató.
- Els boscos de Viladrau.
- El Parc Natural del Cadí-Moixeró i la ruta del Trencapinyes.

Llocs i preus:
- Al Montseny cada alumne podrà realitzar l'activitat per 9,20.-€.
- A la Garrotxa cada alumne podrà realitzar l'activitat per 9,35.-€.
- La Fageda d'en Jordà i la Fàbrica de Iogurts té un preu de 10,95.-€ per alumne.
- A Montserrat i Collbató cada alumne podrà realitzar l'activitat per 12.-€.
- Al Cadí-Moixeró cada alumne podrà realitzar l'activitat per 8,80.-€.
- Als boscos de Viladrau, amb visita a l'Espai Montseny incluida, es pot realitzar l'activitat per 8,50.-€ per alumne.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- L'activitat és estacional, tot hi que gairebé totes les sortides es pot treballar l'entorn natural durant tot el curs.
- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, 70-56-37 o 30 places, informeu-vos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE