Inici / Sortides d'1 dia / El Circ ve a l'escola! NOVETAT! Tornar enrera

El Circ ve a l'escola! NOVETAT!

varias - Activitat a l'escola
Apte per a Infantil, Primària

Des de 5,50€

Descripció:


La companyia El Circ Petit tenim ubicada la nostra carpa a Canet de Mar, a 30 minuts de Barcelona. Situada al centre de creació “La Vinya” de la reconeguda companyia Comediants, on realitzem l’escola de circ, visites d’escoles, tallers de circ, espectacles, tallers de bombolles, animacions, cursos de circ, extraescolars, festes d’aniversari, … i moltes coses més!

També ens traslladem fins al vostre centre o població, per a realitzar les activitats, les quals respecten i estan adaptades als protocols COVID-19. Entre els nostres clients hi han ajuntaments, escoles, teatres, fires, festivals, instituts, casals …

Activitats:


Esteu organitzant una sortida amb l’escola o esteu treballant “El Circ” amb els vostres alumnes? Aquí teniu una fantàstica activitat creativa, divertida i no competitiva, que de ben segur agradarà a tots i totes!!

** Un dia al circ, veniu a casa nostra!: Tan bon punt arriba la canalla o el grup, els hi ensenyem les instal·lacions i després els expliquem el muntatge, la vida i el funcionament d’un circ. Responem totes les preguntes i tot seguit comencem el taller.

Al taller de circ podrem sentir-nos per un dia artistes de circ i provar les diferents tècniques de circ (trapezi, cable de funambulisme, pilotes per caminar, monocicles, xanques, slack-line, diàbolo, plat xinés, devil stick, …). I en una carpa de circ! Això si, abans els nostres artistes faran una explicació/exhibició de com es fan les diferents tècniques circenses.
Al taller de bombolles els nostres bombollaires ens explicaran el perquè de les bombolles, com es formen i moltes coses súper interessants i faran bombolles de tot tipus, i després, a gaudir d’una bona estona fent volar aquestes màgiques bombolles.
Acabat el taller, deixem 2 horetes perquè puguin anar a dinar (Disposem d’espai a les nostres instal·lacions), i així nosaltres podem preparar la carpa per un espectacle final molt divertit i ple de tècnica. I després.. Cap a casa la mar de contents!!!!!

Els tallers es poden fer en grups reduïts o bé en grups grans de 100-125 alumnes i fer passar tot el grup en uns quants tallers. I a partir de P3!

I si voleu l’activitat completa us podem oferir un espectacle final!!

* * Circúbic - Racons d'interacció de circ a l'escola- NOVETAT!: En Charles Darwin venia a dir alguna cosa així com que aquelles espècies que no són capaces d’adaptar-se al seu entorn senzillament moren. Així que, El Circ Petit s’ha adaptat a la nova realitat i ha creat aquest entorn segur, on el grup de convivència, habitual o nucli familiar, podran tornar a gaudir dels nostres tallers de circ!

Els nostres tallers de circ sempre comencen amb una introducció/exhibició a càrrec dels nostres artistes/formadors , on expliquen molt divertidament el funcionament de tots els estris que es faran servir durant l’activitat, que són; Malabars, equilibris i bombolles de sabó.

. Malabars: Diàbolos, plats xinesos, devil stick, anelles, masses, …
. Equilibris: Barra d’equilibri, esfera d’equilibri de 120 cm, rola-rola, monocicles, xanques, pedaleres, …
. Bombolles de sabó: En cada Box hi haurà el material per fer bombolles.

Els tallers estan adaptats als protocols covid-19 i es realitzen en 6 Box’s per unitats familiars o de convivència de fins a 13 persones, respectant el distanciament social entre box’s i es possible fer-ho en torns de 30 min! (Es desinfecta tot el material abans del seu ús)

Tot pensat per a un grup aproximat de 75 participants a la vegada.

** Espectacles: El Circ Petit porta fins a casa vostra els seus espectacles, sense la necessitat de res més que un endoll i l’espai. Uns 60 minuts de durada.

Preus:


SORTIDA 1 DIA EN LA CARPA DE CANET DE MAR:
. De 0 a 60 alumnes: 770.-€ taller + espectacle / 495.-€ només taller de circ / 385.-€ només taller de bombolles gegants / 605.-€ només espectacle.
. De 61 a 80 alumnes: 880.-€ taller + espectacle / 605.-€ només taller de circ / 440.-€ només taller de bombolles gegants / 605.-€ només espectacle.
. De 81 a 100 alumnes: 990.-€ taller + espectacle / 715.-€ només taller de circ / 495.-€ només taller de bombolles gegants / 605.-€ només espectacle.
. De 101 a 120 alumnes: 1.100.-€ taller + espectacle / 825.-€ només taller de circ / 550.-€ només taller de bombolles gegants / 605.-€ només espectacle.
** Preus amb IVA inclòs

VENIM A L'ESCOLA:
. Taller de Bombolles de Sabó Gegants (2 hores) 605€ (Iva inclòs)
. Tallers de circ (2 hores) 935€ (Iva inclòs)
. Espectacle "The Circpàtics" (1 hora) 825€ (Iva inclòs)

Tingues en compte

. Preus amb l'IVA inclòs (10%).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús