Inici / Sortides d'1 dia / El Museu del Barça i les instal·lacions del Camp Nou Tornar enrera

El Museu del Barça i les instal·lacions del Camp Nou

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,90€

Descripció:


Ens trobarem per esmorzar i després entrarem a veure tots els racons de l’estadi, on podrem gaudir d'un audiovisual en 3D (segons temporada), i reconstruir les passes dels jugadors que fan o han fet història en les zones més emblemàtiques del Camp Nou: el vestidor de l'equip contrari, el túnel cap al terreny de joc, les banquetes, la llotja presidencial, el plató de tv, la sala de premsa i les graderies. Finalment visitarem el museu, amb totes les copes guanyades de totes les disciplines esportives, fotografies i objectes personals de les grans llegendes del F.C. Barcelona.

Hi ha l’opció de fer el dinar a les mateixes graderies del Camp Nou o anar al Parc de la Ciutadella o un altre parc de Barcelona.

O per completar la sortida, us oferim l'opció d'anar a patinar 2 hores al Palau de Gel del Barça!!

Preus:


- Tour estadi+museu: 12,80.-€ per alumne (9,90.-€ per alumne, sense monitor acompanyant)
- Tour estadi+museu+patinatge sobre gel: 21,40.-€ per alumne (19,40.-€ per alumne, si no voleu monitor acompanyant). Promoció mesos setembre, octubre i fins el 15 de novembre: 15,40.-€ per alumne.
- 1 entrada de professor gratuïta cada 20 alumnes de pagament.
- L'autocar no està inclòs i és opcional, consulteu-nos preus!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Preus subjectes a un possible canvi de tarifes al gener de 2020.
- Si la data escollida per a realitzar la sortida coincideix amb un partit de Champions League, el primer equip podria entrener-se al Camp Nou i modificar-nos els horaris d'entrada.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, es pot fer la visita del Camp Nou i el museu, sense el patinatge.
- Possibilitat de fer el Tour guiat en anglès, consulteu-nos!
Si es tria l'opció de patinar:
- Es recomana l’ús de mitjons llargs i gruixuts i mitjons de recanvi.
- És obligatori l’ús de guants (hi ha l’opció de comprar-los a la pista per 3'00€).
- Pels menors de 12 anys també és obligatori l’ús de casc, tipus bicicleta, patins... (hi ha l’opció de llogar els de la pista de gel per 3'00€).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE