Inici / Sortides d'1 dia / El Museu Marítim de Barcelona i Las Golondrinas del port Tornar enrera

El Museu Marítim de Barcelona i Las Golondrinas del port

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,00€

Descripció:


Visitarem l'espectacular edifici gòtic de les Drassanes de Barcelona, en un recorregut exterior i interior de gran interès arquitectònic i històric. A través de l'exposició "7 Vaixells, 7 Històries" : embarcats al Royal Andrew viurem i treballarem en un transatlàntic, descobrirem nous móns en la nau Victòria, transportarem mercaderies amb el portacontenidors Pilar, lluitarem per a controlar els mars en un navili de 80 canons, viurem el canvi tecnològic de la vela al motor i de la fusta al ferro amb el vapor City of Paris, ens escaparem de pirates i corsaris amb l'auxili d'un xabec i finalment navegarem en un balandre per a gaudir del mar com a espai de lleure i de pau. Segons les dates podrem gaudir també de les exposicions temporals.

Sortint del museu, visitarem les típiques Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques i les funcions d'un port. També podrem veure els creuers més moderns, així com vaixells de càrrega, ferris o bé pesquers.
O bé, si ho preferiu, podem fer el recorregut en l'Eco Slim, en el nou catamarà ecològic de passatge més gran d'Europa (una nova manera de viatjar respectant el mediambient gràcies a les plaques fotovoltàiques, als aereogeneradors i la cèl·lula de combustible).

En acabar, anirem a dinar a la zona del Maremàgnum. Segons els horaris, es pot alterar l'ordre de les activitats.

Activitats:


- Activitats al museu:
** Ed. Infantil: Què és un vaixell? - Pirates a la vista! (teatralitzada)
** Cicle inicial: A l'abordatge! - A tota vela!
** Cicles mitjà i superior: Històries del mar - La construcció de la imatge del món - Navegació submarina i Narcís Monturiol.
** ESO: Històries del mar - La construcció de la imatge del món - Navegació submarina i Narcís Monturiol - A galeres a remar - Corsaris a la Mediterrània - Les migracions, ahir i avui - Redescobrint les Drassanes.

- Itineraris pel port:
** Ed. Infantil: Anem a pescar.
** Cicle inicial: Juguem a pescar.
** Cicles mitjà i superior: La pesca.
** ESO: Investiguem el mar / La pesca.

- Altres itineraris per la ciutat de Barcelona:
** Cicle superior i ESO: Els Gremis del Mar: la Barcelona marítima en època medieval. - Naus i palaus: la Barcelona marítima en època moderna.

- Activitats al planetari:
** Ed.Infantil i cicle inicial: Aventura d'una gota d'aigua - La mar de cels - Viatge al fons del mar en batiscaf
** Cicles mitjà, superior i ESO: Els camins de l'aigua - Planetari mariner - La nit del Titanic - La selecció natural - Navegació, temps i canvi climàtic - El mar, el camí dels descobridors (només ESO).

- Tallers:
** Ed. Infantil: Taller del vaixell del tap de suro.
** Cicles inicial, mitjà i superior: La música del mar - Taller de la llanxa xinesa.
** ESO: Instruments de descoberta: el quadrant - La navegació: introducció a la carta nàutica - Taller de llanxa de regates.

- Activitat a bord d'embarcacions:
** Ed. Infantil i cicle inicial: Què és un port?
** Cicles mitjà i superior: Aprenem a navegar - El port comercial - El transport marítim actual: visita a un cruise ferry de la companyia Grimaldi - Descoberta del Pailebot de Santa Eulàlia.
** ESO: La ciutat flotant: el transport marítim actual - El Port comercial - Descoberta del Pailebot de Santa Eulàlia - La navegació tradicional - Navega a bord del Far Barcelona.


Preus:


- El preu de la vista variarà en funció de la combinació d'activitats que escolliu, consulteu-nos les millors opcions per al vostre grup.
- També us podem passar pressupost del servei d'autocar, demaneu-nos informació!

Tingues en compte

- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- La sortida està lligada a uns horaris de visites, per tant es prega màxima puntualitat.
- Algunes de les activitats també es poden fer en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE