Inici / Sortides d'1 dia / Els ibers: un poble, una cultura Tornar enrera

Els ibers: un poble, una cultura

Sallent - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 5,00€

Descripció:Qui eren els ibers?
On i Com vivien?
Què és l’arqueologia ?
Què ens queda dels ibers?

Podrem respondre a totes aquestes preguntes després de visitar les restes del poblat ibèric del Cogulló, jaciment situat a dalt d’un turó de 472 metres, als peus del riu Llobregat al seu pas pel Pla de Bages, un dels més importants de la Catalunya Central i amb una Extensió de 5.000 metres quadrats.

Tindrem l’oportunitat de conèixer la vida dels antics pobladors de les nostres terres a través d’una visita guiada combinada amb la realització d’un dossier amb activitats didàctiques que permetrà fixar i matisar els continguts de la visita.

Al finalitzar l’activitat podem anar a dinar a diferents llocs (Plaça 19 d’Abril o Parc municipal Pere Sallés de Sallent, parc de l’Agulla...)

Després de l’activitat hi ha la possibilitat de realitzar una activitat complementària en el propi jaciment “ El gran joc del comerç ibèric” O combinar-ho amb altres visites com els aiguamolls de la Corbatera o la visita a l’entorn del riu Llobregat i la Casa Torres Amat.

Preu:- El preu de l'activitat és de 5.-€ per alumne.
- Els professors són gratuits.

Tingues en compte

- Des del lloc on us deixa l’autocar fins al jaciment hi ha uns 45 minuts caminant. Per tant, cal portar calçat còmode.
- Hi ha la possibilitat de pujar al jaciment amb un autocar de 30 places, això incrementarà el preu de la sortida.
- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar (tota l’activitat es realitza a l’aire lliure)
- La durada és dins l’horari escolar de tot un dia. Si es vol reduir a mig dia, la durada és fins les 14h.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE