Inici / Sortides d'1 dia / Els torrons i la vila d'Agramunt Tornar enrera

Els torrons i la vila d'Agramunt

Agramunt - Província Lleida
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,95€

Descripció:


Descobrirem on i com es fabriquen els torrons catalans més tradicionals a la fàbrica de Torrons Vicens d'Agramunt (història, maquinària, procés d'elaboració, especialitats...), finalitzant la visita amb un tast d'aquests torrons i després podrem anar al Museu del Torró d'Agramunt.

També podrem escollir entre una visita guiada pels llocs històrics i culturals del nucli antic d'Agramunt, com el refugi de la Guerra Civil trobat recentment sota l'església del poble.

O bé, podeu fer una visita-taller de l'Espai Guinovart on, mitjançant tallers pedagògics, es pot descobrir l'art a través dels ulls dels infants. Dinarem i tindrem una estona de jocs fins l'hora de tornada a l'escola. Amb monitors-acompanyants durant tota la sortida.

Preus:


- El preu de l'activitat dels turrons + visita al poble és de 9,95.-€ (iva inclòs) per alumne.
- Si voleu fer activitats a l'Espai Guinovart, caldrà consultar preus de les diferents opcions.

- L'autocar no està inclòs i és opcional, demaneu-nos pressupost!
- Els professors són gratuïts.

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, l'esmorzar i el dinar.
- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.
- La visita dels Torrons Vicens es fa fins al 31 d'octubre degut a l'organització interna de la fàbrica, i al novembre i desembre es visita la fàbrica artesanal i familiar dels Torrons Roig d'Agramunt en el seu lloc, on també es fa el tast.
- Hi ha la possibilitat de complementar la visita amb altres activitats.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE