Inici / Sortides d'1 dia / ESCAPE ROOM A BARCELONA - NOVETAT! Tornar enrera

ESCAPE ROOM A BARCELONA - NOVETAT!

BARCELONA - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 14,10€

Descripció:


Excursió d'un dia per a gaudir participant en un Escape Room i dissenyant el vostre propi!

Actualment comptem amb 4 sales a les nostres instal·lacions (prop de la Sagrada Família) i un espai comú d'uns 50m, així podem donar servei a grups de fins a 28 alumnes cada hora, que serien 56 alumnes en 2 torns (a partir d'octubre estarà disponible una ampliació de 2 sales més que donaran cabuda a 14 places més per hora).
Amb el grup que no està jugant, realitzem una activitat complementària opcional a la zona comuna, segons l'edat dels alumnes, dirigida per un monitor nostre.
Altres grups opten per anar a un parc proper i els professors preparen alguna dinàmica pel seu compte.

Disposem de 3 temàtiques:
. Casanova, la fuga de Barcelona: ambientada al despatx d'un investigador que estava investigant la visita de Giacomo Casanova a Barcelona el 1768. Aquesta sala té la particularitat de que està duplicada, fet que fa que 2 grups de fins a 7 participants cadascun, juguen al mateix joc.
. L'Arca de Dalí: el nostre últim i millor joc ambientat, que tracta de la recerca d'un quadre perdut de Salvador Dalí.
. Darrera el Mirall: és l'únic joc que no té una temàtica "cultural" i té com a punt diferencial que és una sala completament tecnològica en la que no hi ha cap cadenat.

El joc base en si dura uns 60 minuts, tot i que amb l'explicació inicial, sortida i fotos, acostuma a ser 1h 30min; unes 3 hores si parlem de doble torn amb activitat addicional.
Evidentment no hi ha cap element de por ni inapropiat per a públic infantil, i normalment treballem amb nens a partir dels 9 anys.

Activitat complementària


Taller “dissenya el teu propi escape room”: pot estar basat en material lectiu d'alguna matèria que ens faciliti la pròpia escola.
Mentre la meitat del grup està realitzant el joc, l'altre meitat realitza el taller, i després es fa el canvi.

Perquè els ajuda a desenvolupar les habilitats molt importants:
. Col·laboració: millora de la capacitat per a treballar en equip.
. Creativitat: obliga a plantejar-se els problemes des de diferents perspectives per a poder trobar una solució.
. Comunicació: desenvolupament de la comunicació constructiva.
. Pensament crític: ens obliga a qüestionar-nos si el que sabem fins ara és vàlid en cada situació, així com a valorar els diversos camins a seguir.


Preu:


. El preu de l'activitat de l'Escape Room + taller complentari és de 17'50.-€ per alumne.
. El preu de l'actividad de l'Escape Room (sense taller) és de 14'10.-€ per alumne.

Tingues en compte

. IVA inclòs.
. Per a alumnes a partir de 9 anys.
. Possibilitat de realitzar l'activitat en anglès.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE