Inici / Sortides d'1 dia / Festival Internacional de Circ de Girona Tornar enrera

Festival Internacional de Circ de Girona

Girona - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 6,00€

Descripció:


Després de l'extraordinari èxit de crítica i públic de les sis primeres edicions a Figueres amb més de 150.000 espectadors, el 2018 Girona acull "Elefant d'Or", l'únic festival internacional de circ del nostre país. A imatge de grans festivals circenses de Moscou o Montecarlo, la setena edició del certamen ofereix una esmerçada tria d'artistes entre els que figura l'elit mundial dels millors trapecistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar amb les seves proeses.

La setena edició del Festival Internacional de Circ presentarà una selecció de les 24 millors atraccions mai vistes en els circs europeus: més de 70 artistes totalment nous a Europa vinguts de 12 països. El circ internacional i de qualitat exemplifica la convivència entre diferents cultures, il·lustra la necessitat de treballar en equip i mostra la cultura de l'esforç amb atraccions fruit de la dedicació i de la constància.

Els espectacles es realitzen sota la Gran Carpa climatitzada 360º amb visibilitat total (lliure de columnes i amb grada inclinada), de disseny innovador i avançada tecnologia, amb capacitat per a més de dos mil espectadors que s'alça en el cèntric Camp de Mart de la Devesa (al costat de Fira de Girona) amb servei de cafeteria i WC. Aparcament gratuït per a autocarsa La Copa i al costat del Pavelló de Fontajau, connectat amb La Devesa amb un pont per a vianants.

Perquè la teva escola es mereix el millor circ del planeta!

Representacions:


Es realitzen representacions per a escoles en dues úniques dates:
- Dijous 13 de febrer de 2020: Representacions a les 9:45h i a les 12:30h.
- Divendres 14 de febrer de 2020: Representacions a les 9:45h i a les 12:30h.

El pagament final de les entrades s'ha de fer com a màxim el dia 28 de gener de 2020, sino la reserva quedarà cancel·lada.

Es pot completar l'excursió amb una visita guiada a la Girona Medieval, Museu del Cinema, etc. Consulteu-nos opcions i preus.

Preus:


- El preu per alumne per a una representació és de 6.-€ (IVA inclòs).
- L'autocar no està inclòs i és opcional, us podem fer un pressupost sense compromís!

Gratuïtats:
- Per a Ed. infantil, 1 professor gratuït cada 7 alumnes de pagament.
- Per a primària i secundària, 1 professor gratuït cada 10 alumnes de pagament.
Tarifa de professor acompanyant extra: 6.-€ per persona (IVA inclòs).

Tingues en compte

. La durada de l'espectacle és d'1h 10min aproximadament.
. Estació de tren convencional i d'alta velocitat només a 10 minutos.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE