Hotel Guitart

La Cerdanya - La Molina - Alp - Província de Girona
Apte per a Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Situació:L'hotel Guitart La Molina, està situat al peu de la pista Llarga de l'estació d'esquí La Molina, a la comarca de La Cerdanya, emplaçada a la sortida de la vall del riu d'Alp. El municipi d'Alp està situat a 1.159 m d'alçada i la complexa orografia del seu terreny fa que el seu terme municipal tingui grans extensions de boscos, extenses zones de pastura i, en definitiva, un paisatge incomparable. La Molina i Masella i la seva superfície comprèn des de la plana fins a la collada de Toses, al vessant oriental de la Cerdanya. L'hotel està envoltat de bosc i vegetació autòctona d’alta muntanya en cota 1700 mts. Disseny arquitectònic típic de la zona pirinenca, i confortables acabats interiors.Equipaments:• Disposa de 110 apartaments.
• Amb una capacitat de 2 a 8 persones.
• Guarda esquís.
• Piscina coberta i climatitzada més zona d'spa (amb suplement).
• Parking cobert (amb suplement).
• Bugaderia (amb monedes).
• Serveis lúdics comercials en el mateix Resort Alp 2500 ( Fast-Food Burguer King, Club Elements Molina, Cafeteria-Restaurant, Bar Musical Discoteca Indoor, Mini-Market, Bowling La Molina).Activitats:El fet d'estar situat a peu de pista, permet fer una estada d'esquí, gaudint de totes les especialitats que ens permet l'estació d'esquí La Molina. I teniu l'opció de combinar-ho amb diferents activitats a fer a la comarca de La Cerdanya, més d'aventura o bé més culturals segons l'època de l'any.

- Estada esquiada.

- Estada aventura.

- Estada cultural.

Podeu mirar diferents propostes en les pestanyes de Neu, esquí i snow (blava) o bé la de multiaventura (verda). O bé fer-vos una estada a mida, demaneu-nos informació!Preus:- A consultar segons temporada.

Tingues en compte

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, podem encarregar-nos del servei d'autocar a molt bons preus!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE