L'Aliberch

Santa Eugènia de Riuprimer i Muntanyola - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 72,00€

Descripció:


La casa de colònies L'Aliberch és una típica masia pairal catalana de principis del S. XII, reconvertida en casa de colònies des del 1994, es troba situada entre Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola (a la comarca d'Osona), enlairada sobre un turó al costat dret del riu Meder a 700 metres d’alçada i envoltada de boscos i esplanades.

A 77km de Barcelona, 166km de Tarragona, 163km de Lleida i 82km de Girona.

Equipaments:


- La casa disposa de 84 places.
- Amb habitacions múltiples de 8,a 20 places.
- Un menjadors.
- Calefacció.
- 4 sales d'activitats.
- Un camp de futbol, bàsquet, voleibol i taula de ping-pong.
- Molt espai exterior.

Activitats:


EDUCACIÓ INFANTIL:
• Les aventures del Petit Príncep: A través del conte del Petit Príncep, coneixerem el bosc, les plantes medicinals, l’espai i els planetes.
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món de Beatrix Potter (+ CI) En anglès!: A través de Peter Rabbit i els seus amics aprendrem les nostres primeres paraules en anglès.
• El país dels contes (+ CI): Pinotxo, Hansel i Gretel, els tres porquets, entre altres personatges de contes de sempre, ens han preparat un munt de sorpreses.
• Salvem el bosc (+ CI): Estada de caire lúdic amb objectius mediambientals i eix temàtic fantàstic. Els follets i les fades del bosc. Recuperem així un dels productes de l’imaginari col·lectiu tradicional.
• Peter Pan (+CI): Entrarem al fantàstic món del Peter Pan i els seus amics, per poder viure aventures molt divertides i aprendre anglès sense parar de jugar! Al llarg de tota l’estada aprendrem com viu en Peter Pan, el Capit{ Hook i els Pirates!Preparats per començar?

PRIMÀRIA:
• Viatge a l’espai: Introducció al món de l’astronomia. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món del circ (+ EI): Malabars, equilibrisme, mim, pallassos...
• Peter Pan (CM i CS) En anglès!: Unes colònies en anglès ben divertides.
• La prehistòria: Cabanes, fòssils, pintura rupestre, descobriment del foc...
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Les olimpíades gregues: La vida a l’època antiga a través d’activitats com les olimpíades.
• Viu les emocions (CI, CM, CS): Seguin el diari de la Rita descobrirem les emocions. No només les descobrirem sinó que trobarem un seguit de jocs, proves i situacions on se’ns posaran a prova aquestes i aprendrem a identificar-les i també gestionar.
• Dels contes al teatre (CI, CM, CS): Coneixeu els contes més populars? Us atreviu a fer-ne la vostre pròpia versió i a dur-la a l’escenari? Aquest és el repte que proposem en aquesta estada. On prepararem des del guió a l’atrezzo i vestuari per a fer la nostra representació.
• Immigració (CS): Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació (CS): Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

ESO I TREBALLS DE SÍNTESI:
• Visit England (ESO) En anglès!: Coneixem la cultura anglesa mentre parlem l'anglès durant totes les colònies.
• La prehistòria: Treball de síntesi/estada de la prehistòria. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Immigració: Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació: Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats): des de 73,50.-€ per alumne de CM a ESO i de 76,06.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats): des de 116,93.-€ per alumne de CM a ESO i de 124,65.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Si voleu fer treball de síntesi, suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Les estades en anglès tenen un suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Per la resta d'estades consultar preus.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Cal reconfirmar les places 3 dies abans de l'estada. La modificació de places el dia de l'arribada, només permet un 10% sense penalització.
. El monitoratge seguirà una ratio de 1/12-10 alumnes d'Ed Inf o C.I., i de 1/15-20 alumnes per la resta de cursos.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Si ho necessiteu, nosaltres podem encarregar-nos del servei d'autocar des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE