Inici / Cases de colònies / La Casa de Pineta Tornar enrera

La Casa de Pineta

Bielsa - Osca
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Descripció:


La Casa de Pineta és la casa més gran d'aquestes característiques de tot el Pirineu. Està situada al poble de Bielsa, a la privilegiada Vall de Pineta, a les portes del Parc Nacional d'Ordesa, amb precioses vistes al Mont Perdut.

Apta per a tot tipus de grups, som flexibles i ens adaptem a les vostres necessitats, mantenint sempre un tracte proper, acollidor i professional.

Equipaments:


- Capacitat màxima 300 places, distribuïdes en 4 plantes (a cada pis hi ha 1 sala d’activitats, 1 habitació doble, 8 habitacions de 8 persones i 1 de 16 persones).
- Habitacions amb accés a terrassa.
- 6 sales per a activitats (1 per planta i dues polivalents a la cinquena planta, una de 500m2)
- 5 sales de monitors/professors.
- 2 menjadors.
- Zona WIFI.
- Calefacció.
- Megafonia a totes les plantes.
- Mantes i coixins.
- Ascensor a totes les plantes.
- A 5 minuts del poble de Bielsa (metge, farmàcia, etc.)
- Camp de bàsquet i voleibol. Taules de ping-pong i jocs de taula.
- Bosc propi i prat davant la casa.
- Aparcament propi (Els autocars poden arribar fins a l’alberg).

Activitats:


Aprofitant l'entorn impressionant, la cultura i la vida a la vall, s’han dissenyat projectes educatius dirigits a grups d’alumnes de primària i secundària, alguns dels quals són:

- El temps lliure per viure: Estada de 3, 4 o 5 dies destinada a grups de primària, secundària i altres grups. L’objectiu és transmetre als participants el valor d’aprofitar els temps lliure per créixer vivint experiències emocionants, divertides i al mateix temps enriquidores, que ens millorin com a persones i ciutadans actius, implicats i compromesos.

- L’aventura de les emocions: Estada de 4 o 5 dies destinada a grups de primària i secundària i altres grups. Aquest programa té l’objectiu de treballar amb els participants el coneixement i la gestió de les pròpies emocions a través de d’activitats i tallers diversos amb el valor afegit de la convivència en grup vivint l’aventura en un entorn natural que captiva els qui s’hi endinsen.

- Senderisme i aventura al Pirineu aragonès: Estada de 4 o 5 dies destinada a grups de primària i secundària i altres grups. L’objectiu és sensibilitzar els participants en els valors que ens aporta la muntanya, amb la seva flora i fauna conjuntament amb les convivència amb els companys del grup.
Aquests programes es poden adaptar a les vostres necessitats de dies, cursos i interessos temàtics.

Altres activitats d’interès a la zona:
- Visita al barri antic d’Aínsa (conjunt històric Patrimoni de la Humanitat)
- Descoberta de Bielsa i visita al museu
- Activitats d’aventura: raid a l’Estibeta, cursa d’orientació, ràfting al riu Cinca, senderisme per la Vall (Prats de Larri), caiacs, canoa, etc.
- Descoberta del Parc Natural d’Ordesa i Mont Perdut
- Gorja d'Añísclo
- Bal de Chistau
- Descens de Navatas
- Carnaval de Bielsa

Preus:


Podeu demanar-nos pressupost sense compromís, amb les condicions que més us interessin.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Autocar i desplaçament no inclosos (ens podeu demanar pressupost).
. Assegurança no inclosa (ens podeu demanar pressupost).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE