Inici / Sortides d'1 dia / La casa del Teatre - teatre de proximitat i d'emocions! Tornar enrera

La casa del Teatre - teatre de proximitat i d'emocions!

Sant Martí de Tous (Anoia) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 10,00€

Descripció:


A la Casa del Teatre fem espectacles per a tots als públics, familiars, infantils, per a nens i nenes o com vulgueu anomenar-los. A nosaltres ens agrada dir-ne teatre.
Pensem que el teatre pot aportar molts i interessants estímuls a tothom, més enllà de l’edat que tingui o de la professió que faci o desitgi fer. Les eines comunicatives que ens dóna el teatre es poden aplicar a tota mena de situacions que ens planteja la vida i, tant els infants com els adults, poden veure en el teatre un estímul per créixer i desenvolupar-se.

El nostre projecte neix amb la voluntat de ser un espai obert de creació. Un lloc on, a part de crear els nostres espectacles, puguem compartir amb el nostre públic i amb diferents professionals quins són els processos que fem servir per tirar endavant una creació.

* Un matí de llegenda: L’activitat es desenvoluparà entorn de la llegenda de “La Senyora de Tous” o de "La cérvola blanca". A partir de 3 tècniques teatrals diferents (el teatre de màscares, el teatre d’objectes i la narració), i la realització d’uns petits exercicis pràctics de cada disciplina, aproparem a l’alumne al món del teatre i la creació. L’activitat es durà a terme en tres espais diferenciats: El teatre, l’aula-taller i el castell de Sant Martí de Tous.

* Teatre de prop: Tant bon punt arribeu, visualitzarem al teatre, un dels nostres espectacles que previament haureu escollit ("La Lluna d'en Joan", "Torna Robin Hood", "Maure el Dinosaure"...). Un cop finalitzat dividirem el grup en tres, uns es quedaran al teatre parlant amb els actors professionals, podrem descobrir els secrets de l'escenografia i del teatre i podreu conèixer els titelles que us han fet somriure. Un altre grup anirà a l'aula taller a conèixer més titelles, com es manipulen o a fabricar-ne un de ben senzill, i l'altre anirà a l'aula d'expressió a fer jocs lúdico-expressius teatrals. Tots els grups rotaran de manera que tots els nens faran totes les activitats.

Preus:


- Les dues opcions tenen el mateix preu: 10.-€ per alumne.
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Us podem passar un pressupost a molt bon preu, consulteu.nos!

Tingues en compte

- Ens adaptem a les vostres necessitats, si voleu treballar algun tema en concret, parlem-ne i trobem l'activitat teatral.
- Cal dur esmorzar, cantimplora i dinar.
- En cas de pluja realitzarem l'activitat igualment dins La Casa del Teatre Nu.
- Les activitats estan programades pel matí, si voleu que la sortida duri tot el dia tenim l'ampliació amb una excursió a peu a Sentofores o El saltant de La Fou (paratges de Sant Martí de Tous) tot explicant la llegenda d'aquest paratge.
- Grups de mínim 25 alumnes i màxim 75 alumnes.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE