Inici / Sortides d'1 dia / La Garrotxa. els volcans, la fageda, el museu... Tornar enrera

La Garrotxa. els volcans, la fageda, el museu...

Olot - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,00€

Descripció:Pels voltants d’Olot, amb el Museu dels Volcans i el seu simulador de terratrèmols, l'espectacularitat de La Fageda d'en Jordà i el volcà Santa Margarida o el volcà Croscat, es poden fer diferents activitats a triar per a fer un itinerari més a mida de les necessitats i horaris de l’escola:

- Visita guiada del Museu dels Volcans, que ens introdueix al fenomen dels volcans, els terratrèmols (viuran un simulacre) i diferents ecosistemes de la comarca.
- Itinerari a peu per la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica en qualsevol època de l’any, i de la qual a través d'explicacions de natura, descobrirem per què creix en aquesta zona.
- Recorregut explicatiu del Volcà de Santa Margarida on pujarem caminant fins al centre del seu cràter i trobarem la petita església de Santa Margarida.
- Recorregut explicatiu del Volcà del Croscat, on podrem veure les "gredes" (pedres volcàniques típiques de la Garrotxa) i entendrem la formació d’aquest volcà.
- Viatge en els carros de la Fageda d'en Jordà que fa una volta vorejant el bosc de la Fageda.
- Viatge en el tren del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, que passa per l'entorn del volcà Croscat.

Preus:- Segons la combinació que feu d'activitats, es poden fer diferents opcions de sortides:

. OPCIÓ A: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 9 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ B: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 9 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ C: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu de dos volcans (Croscat i Santa Margarida) el preu és de 10'30 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ D: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà Santa Margarida, el preu és de 14'95 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ E: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Viatge en el tren del Parc Natural el preu és de 14'95 € (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ F: Visita guiada del Museu dels Volcans+ Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Viatge en el tren del Parc Natural el preu és de 20'95 € (IVA inclòs) per alumne.

. Suplement entrada grederes Croscat: 1,30 € per alumne.

- El preu de l'autocar des de l'escola és fixe: 56 places - 505 €, 37 places - 465€ i 28/30 places 440€ (IVA inclòs).
- Els professors són gratuïts.

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia, i segons el número d'alumnes que sigueu, caldrà triar només dues de les activitats proposades. En cas de voler fer-ne més s'haurà de modificar l'horari de sortida o arribada a l'escola i tenir en compte la distància.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto las condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE