La Ruca

Avinyó - Bages - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 58,00€

Descripció:


La casa de colònies La Ruca és una Escola de Natura creada en una atiga casa pairal, que destaca per la riquesa del seu entorn natural, on conviuen múltiples espècies d'animals i de flora. Com a centre d'educació ambiental, el relleu i el paisatge, tenen un gran interès social i natural.

Situada a 81km de Barcelona, a 134km de Lleida, a 137km de Tarragona, i a 96km de Girona.

Equipaments:


- La casa disposa de 140 places dividides en 2 edificis (26 places i 104 places).
- Amb diferents habitacions de 4 a 10 places.
- Sales d'activitats.
- Envoltada d'esplanades aptes pel joc i boscos.
- Piscina de 20 x 10 m.

Activitats:


** Per a PRIMÀRIA:
A través de diferents activitats temàtiques, jocs, gimcanes, tallers i jocs de nit, realitzareu les colònies més adients pels vostres alumnes.

Com a Escola de Natura us proposem:
. L'Energia que tot ho mou. Descobrint la força de la natura: Descobrir els tresors de la Ruca; la riera, l'alzinar, la roureda, les granges, les energies renovables... amb els personatges del bosc. Destaca la riquesa de l'entorn natural, en un indret on el relleu característic i el paisatge ofereixen un espai d'interès social i natural. El centre d'educació ambiental disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riera, el consum d'energia i la sostenibilitat. Podreu triar diferents activitats segons la durada de la vostra estada, l'edat del vostres alumnes i les vostres necessitats.

- Activitats temàtiques: descobrim el bosc de l'esquirol Oriol, excursió a l'Ermita del Solà, visita el bosc Màgic, Què li passa a la riera de l'esquirol Oriol? Gimcana del Moianès, descoberta de la riera de Malrubí, itinerari d'orientació, descobreix el món de les energies renovables, visita les coves del Toll i viu la prehistòria, l'Arboretum de la Ruca i la forá dels arbres.
- Jocs: jocs de la biodiversitat, ai! no m'aixafis!, gimcana dels animals de la Ruca, gimcana del Sistema Solar, gimcana del CDS, fem d'ornitòlegs?

- Tallers: bosses aromàtiques i herbes medicinals, taller del Picot de la Ruca, maquetes dels entorns de la Ruca, punts de llibre amb flors seques, l'ungüent del plantatge, el que tot ho cura, construïm el nostre Sistema Solar, construïm el nostre estel, taller de la roda de constel·lacions, taller del planisferi celeste.

- Jocs de nit: joc dels animals nocturns, nit d'astronomia, l'assalt al castell, el bandoler Capablanca, els codis capturats, nit de pluja d'estels, nit de danses i cançons.

** Per a SECUNDÀRIA:
Us proposem fer un treball de síntesi per a segon cicle:
. L'Energia ni es crea ni es destrueix (segon cicle); només es transforma. En aquest treball de síntesi els participants es converteixen en arquitectes que hauran de ser capaços de construir una casa energèticament eficient. Es tracta de dissenyar la casa amb tècniques i materials que garanteixin un estalvi energètic i una millora de la salut ambiental i de les persones. Aquesta arquitectura té en compte la morfologia del lloc, la climatologia i l'orientació, energies renovables... Tots aquests coneixements els haurem d'adquirir abans de poder dissenyar-la.
I si voleu, podem fer les colònies en anglès!

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats sense esports d'aventura) des de 58,00.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 al 28/02/18), i des de 62,25.-€ per alumne en temporada alta (del 01/03/18 al 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats sense esports d'aventura) des de 106,68.-€ per alumne en temporada baixa i des de 114,50.-€ per alumne en temporada alta.
- Colònies en anglès: 2 dies/1 nit des de 60,73.-€ en temporada baixa i 66,20.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 111,23.-€ en temporada baixa i 119,40.-€ en temporada alta.
- Colònies combinat natura/aventura: 2 dies/1 nit des de 68,49.-€ en temporada baixa i 72,75.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 117,18.-€ en temporada baixa i 125,50.-€ en temporada alta.
- Per a la resta d'estades consultar preus (crèdits de síntesi, etc.)

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE