Inici / Sortides d'1 dia / La Sagrada Família i el Parc Güell Tornar enrera

La Sagrada Família i el Parc Güell

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 8,80€

Descripció:


La manera més divertida de conèixer Antoni Gaudí, és descobrir dues de les seves obres més importants, tanmateix aprenent les principals característiques del modernisme català. Ens trobarem per esmorzar davant del Temple de la Sagrada Família i després farem una introducció i explicació dels seu interior i exteriors. Alhora d'entrar a dins però, podeu triar fer la visita fent vosaltres mateixos les explicacions, contractar guies oficials, o contractar guies de la Sagrada Família.

Després, ens dirigirem cap al Parc Güell, on dinarem i trobarem els racons més gaudinians que ens permeten conèixer el Gaudí urbanista, el defensor de la natura, el creador d’escenaris bucòlics, el que experimentava noves tècniques constructives i el que s’inspirava en la cultura popular. El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Parc Güell i les escoles" ofereix gratuïtament 60 entrades al dia per escola fent una petició. Us plantegem fer un itinerari guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les seves idees de simbiosi entre l’home i la natura. I si l'horari i les entrades disponibles ens ho permeten, podrem visitar la Casa Gaudí on va viure aquest brillant personatge.

Preus:


- Menors de 10 anys:
* El preu de l'activitat amb l'opció de visita interior feta pel professor és de 8,80€ per alumne (IVA inclòs). La resta de la sortida la faran els nostres monitors, que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.

* El preu de l'activitat amb l'opció que us facin la totalitat de la sortida els nostres guies oficials, que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola, i que també poden fer la visita a l'interior de la Sagrada Família, és de 12,50.€ per alumne (IVA inclòs).

* Si voleu guies de la Sagrada Família per fer la visita de dins del Temple, heu de sumar-hi 110.-€/guia (màxim 30 alumnes per guia), i la visita dura 1h aprox. A part hi haureu de sumar els 8,80.-€ per alumne de la visita de la resta del dia que fan els nostres monitors.

- Majors de 10 anys:
Només donen l'opció de fer la visita amb els guies de la Sagrada Família. Així mateix han canviat la normativa i la gestió de les entrades l'ha de fer l'escola directament sinó us sortiria més car, però no patiu que nosaltres us diem com fer-ho. Per una banda haureu de pagar directament a la Sagrada Família 110.-€ per guia que contracteu (màxim 30 alumnes/guia), i per l'altra nosaltres us farem la resta de la sortida amb les explicacions exteriors de les façanes i tota l'activitat al Parc Güell, per un preu de 8,80.-€ per alumne (IVA inclòs), i estarem amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.

Altres opcions:


- Si ho preferiu es pot fer la opció de la visita interior del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau i la visita de descoberta del Parc Güell, amb un preu de 8,80.-€ (IVA inclòs) per alumne de primària i 11,80.-€ (IVA inclòs) per alumne de secundària.

- O bé es pot fer la opció de visita guiada a La Pedrera + Parc Güell per 14,20 € per alumne (IVA inclòs). A la Pedrera s'hi poden fer visites guiades i també diversos tallers, consulteu-nos!

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 56 places - 505 €, 37 places - 465€ i el de 28/30 places de 440€ (IVA inclòs).

Tingues en compte

- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens otorgui la Sagrada Família i el Parc Güell.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, la durada és fins les 14h.
- Recordar-vos que per a entrar a la Sagrada Família s'han de portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto las condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE