Inici / Sortides d'1 dia / La Sagrada Família i el Park Güell Tornar enrera

La Sagrada Família i el Park Güell

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,40€

Descripció:


La manera més divertida de conèixer Antoni Gaudí, és descobrir dues de les seves obres més importants, tanmateix aprenent les principals característiques del modernisme català. Ens trobarem per esmorzar davant del Temple de la Sagrada Família i després farem una introducció i explicació dels seu interior i exteriors, i si tenim temps, el museu.

Després, ens dirigirem cap al Park Güell, on dinarem i trobarem els racons més gaudinians que ens permeten conèixer el Gaudí urbanista, el defensor de la natura, el creador d’escenaris bucòlics, el que experimentava noves tècniques constructives i el que s’inspirava en la cultura popular.

El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Park Güell i les escoles" ofereix gratuïtament 60 entrades al dia per escola fent una petició. Us plantegem fer un itinerari guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les seves idees de simbiosi entre l’home i la natura. I si l'horari i les entrades disponibles ens ho permeten, podrem visitar la Casa Gaudí on va viure aquest brillant personatge.

Preus:


- Menors de 10 anys:
* El preu de l'activitat és de 9,40.-€ per alumne, amb els nostres guies que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.

- Majors de 10 anys:
* El preu de l'activitat és de 9,40.-€ per alumne, amb els nostres guies que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.
No obstant, la visita a l'interior de la Sagrada Família és obligatori fer-ho amb els seus guies (durada 1h 15min.). Per tant cal afegir aquest cost que són 25.-€ per guia que contracteu (màxim 30 alumnes/guia). Aquesta gestió l'haurà de realitzar directament l'escola amb el Temple, nosaltres us explicarem com fer-ho (preu subjecte a un possible canvi de tarifes per part de la Sagrada Família).

Altres opcions:


- Si ho preferiu es pot substituir la visita a la Sagrada Família i fer la opció de la visita interior del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau i la visita de descoberta del Parc Güell, amb un preu de 9,40.-€ per alumne de primària i 12,40.-€ per alumne de secundària.

- O bé es pot fer la opció de visita guiada a La Pedrera + Park Güell per 15.-€ per alumne. A la Pedrera s'hi poden fer visites guiades i també diversos tallers, consulteu-nos!

- Mínim 18 alumnes de pagament per cada grup/classe i guia.
- Professors gratuïts.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 18.-€ per alumne (opció bàsica, autocar 55 places). Consulteu-nos la visita que més us interessa i us passarem el pressupost.

Tingues en compte

- Preus amb IVA inclòs.
- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens otorgui la Sagrada Família i el Parc Güell.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, la durada és fins les 14h.
- Recordar-vos que per a entrar a la Sagrada Família s'han de portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús