La Sala

La Pobla de Lillet - Província de Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 58,00€

Descripció:


La casa de colònies La Sala, es troba situada en una important zona forestal del Prepirineu, a prop del naixement del riu Llobregat. L'entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs permeten oferir una proposta d'educació ambiental de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs i l'excursionisme.

L'escola de Natura La Sala, amb més de 10 anys d'experiència al servei de les escoles, disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riu. L'activitat forestal i la gestió dels parcs naturals esdevenen eixos principals de treball.

A 126km de Barcelona, a 110km de Lleida, a 172km de Tarragona i a 188km de Girona.

Equipaments:


- La casa disposa de 163 places dividides en 3 edificis (66 places, 38 places i 54 places).
- 3 sales d'activitats.
- Menjador.
- Infermeria.
- Esplanades aptes pel joc i boscos.
- Piscina 15x7'5 m.
- Instal·lacions esportives municipals.

Activitats:


Per a PRIMÀRIA:
Viu la natura al Pre-Pirineu, a tocar del Parc Natural del Cadí-Moixeró: el riu Llobregat al seu naixement i vora la casa, el Bosc prepirinenc i l'activitat humana a l'Alt Berguerdà.
. Activitats temàtiques: el bosc màgic de La Sala i els seus follets, aprenents de follets, l'aigua i el riu Llobregat, les fonts del riu Llobregat (cal autocar), el tren del ciment, visita als Jardins Artigas, descoberta del riu Llobregat, descoberta dels boscos de la Sala.
. Jocs: joc dels animals, joc dels ocells, la cadena tròfica i jocs de la biodiversitat, juguem al Geocatching!
. Tallers: taller de bosses d'olor, taller d'ampolles decoratives, taller de motlles amb restes naturals.
. Activitats de nit: vetllada de bosc, els follets i els estels perduts, vetllada d'estels, el joc de les constel·lacions, la gran cacera, els contrabandistes.
A més podem fer circuits de BTT, curses d'orientació i GPS, tir amb arc, activitats d'hípica, caiac, etc.

Per a SECUNDÀRIA:
Us proposem fer un treball de síntesis o treballs de recerca per als alumnes. El centre d'interès: El Consell Comarcal del Berguedà vol editar una guia turística i una sèrie de tríptics temàtics per promocionar la zona de l’Alt Berguedà, que és la part de la comarca situada al nord de Berga, incloent-hi part del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

El projecte s’anomena “Riu Amunt, Riu avall”, referint-se al riu Llobregat, eix vertebrador de la comarca. L’Escola de Natura La Sala ha decidit oferir la seva col·laboració en l’elaboració d’aquesta guia i els alumnes hauran de recollir informació sobre les activitats per dissenyar un dels tríptics.
Activitats:
. Situa’t: la comarca del Berguedà i el riu Llobregat (a l’escola) (SOC, INF, NAT)
. Les Fonts del Llobregat (NAT, SOC)
. El riu Llobregat (NAT, MAT)
. Lectura d’un paisatge (SOC, NAT)
. Els Jardins d’Artigas (SOC, TEC)
. El Tren de la Pobla (SOC)
. Esports d’Aventura (EF) - a convenir amb l'escola
. I si voleu, podem fer les colònies en anglès!

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats sense esports d'aventura) des de 58,00.-€ per alumne en temporada baixa (del 01/09/17 al 28/02/18), i des de 62,25.-€ per alumne en temporada alta (del 01/03/18 al 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats sense esports d'aventura) des de 106,68.-€ per alumne en temporada baixa i des de 114,50.-€ per alumne en temporada alta.
- Colònies en anglès: 2 dies/1 nit des de 60,73.-€ en temporada baixa i 66,20.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 111,23.-€ en temporada baixa i 119,40.-€ en temporada alta.
- Colònies combinat natura/aventura: 2 dies/1 nit des de 68,49.-€ en temporada baixa i 72,75.-€ en temporada alta. 3 dies/ 2 nits des de 117,18.-€ en temporada baixa i 125,50.-€ en temporada alta.
- Per a la resta d'estades consultar preus (crèdits de síntesi, etc.)

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE