Inici / Sortides d'1 dia / La Verema, sortida de tardor Tornar enrera

La Verema, sortida de tardor

A escoger: Calders, Montornès del Vallès, Bigues i Riells, Sant Martí Sarroca en el Penedès, etc. - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 6,00€

Descripció:


Quan arriba la tardor és temps de Verema!

Coneixerem les vinyes i el raïm, a través dels diferents treballs del camp, els alumnes aprendran què és i què s'hi fa a una vinya, al mateix temps que expliquem quines són les principals parts del cep, els diferents tipus de conreu, les feines determinades a cada estació de l'any, les malalties que afecten a la planta i el procés de fermentació.

També visitarem el celler i coneixerem com es fa la recollida del raïm i com fa l'elaboració del most, perquè tindrem l'oportunitat de trepitjar a la manera antiga el raïm amb els peus, tot fent gresca, fer la premsada i el tast del most.

El most que en surti, us el podreu emportar en una ampolleta per veure el procés de fermentació a l'escola.

Llocs i preus:


- A les masies El Canadell de Calders i Can Vila d'Artés (Bages), cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 13.-€. I si preferiu l'opció en que el servei de monitoratge finalitza a les 13:30h, el preu és de 12.-€ (IVA inclòs). Als professors us conviden a un bon esmorzar.

- A la Finca Cal Batlle de La Bleda (St.Martí Sa Roca), dins el programa "Viu la Vinya", cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 6 € (IVA inclòs) amb monitors fins les 13:30h o bé per 10.-€ si voleu monitors fins les 15:30h.

- A Can Sala de Montornès del Vallès, cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 14.-€ (IVA inclòs), i després de dinar podreu visitar la granja dels animals.

- A Can Ribas de Bigues i Riells (Vallès Oriental), cada alumne podrà realitzar l'activitat Anem de verema per 12'00.-€ per alumnes de primària, i per 14'00.-€ per als alumnes d'educació infantil (IVA inclòs).

- A El Xaragall de Llinars del Vallès, cada alumne podrà realitzar l'activitat per 11,60.-€ (IVA inclòs).

- A Can Montcau de La Roca del Vallès, cada alumne podrà realitzar l'activitat per 13,50.-€ (IVA inclòs).

- A Can Puigoriol Xic prop de Cardedeu, cada alumne podrà realitzar l'activitat per 11,90.-€ per alumne (amb ràtio 1/20) o 12,20.-€ per alumne (amb ràtio 1/15).

- A la casa de colònies l'Estol de Sant Martí Sarroca (Penedès), cada alumne podrà realitzar l'activitat per 13,13.-€ (IVA inclòs). Hi ha la possibilitat de fer la sortida amb reducció (monitors fins les 13h), a un preu de 10,62.-€ per alumne (IVA inclòs). Visita de Mas Bertran per conèixer tot el procés d'elaboració del vi, des de la vinya fins l'ampolla, i després taller de verema a la casa de colònies.

Tingues en compte

- L'activitat és estacional, per tant només es realitzarà de mitjans de setembre a mitjans d'octubre.
- Activitat molt demanada, si voleu una data en concret, cal reservar-ho amb temps.
- Si voleu el dinar, us el podem preparar pagant un suplement.
- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, informeu-vos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE