Inici / Fi de curs i Aventura / Llançà, activitats nàutiques i pesqueres - NOVETAT! Tornar enrera

Llançà, activitats nàutiques i pesqueres - NOVETAT!

Llançà - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 12,00€

Descripció:


A través de Monmar, una associació d'empreses d'activitats nàutiques de Llançà, us proposem diverses activitats que posen en valor el patrimoni cultural i natural de la zona.

Activitats:


** De Terra
1-. Fes un nus mariner! (CS, ESO i Batx.): amb la Júlia i el seu equip parlarem de pràctiques marineres (ecologia i reglaments) i marineria (nusos), i els divertirem amb la fabricació d'un quadre de nusos que els alumnes s'emportaran com a record.
2-. Núvols a la vista! (CS, ESO i Batx.): amb la Júlia i el seu equip identificarem els diferents tipus de núvols i aprendre'm a interpretar-los. Fabricarem una senzilla enciclopèdia de núvols.
3-. El tresor perdut del pirata Joan Torrelles (CI a ESO): el pirata Joan Torrelles va ser un dels més perillosos del litoral català. La llegenda diu que el seu tresor està enterrat a Llançà, amb l'ajut d'un mapa i d'una brúixola anirem a cercar-lo!
4-. Fem un veler! (CI a Batx.): vine i aprèn a fer un veler amb el material reciclat que podem trobar al mar i amb l'ajuda dels nostres instructors de l'escola de vela.
5-. Gimcana nàutica (CM a Batx.): primer es fa una visita-tour per les instal·lacions del club nàutic, veurem tipus d'embarcacions, les seves parts, etc. i després en grups petits haurem de trobar diferents punts al mapa segons les direccions del vent, on realitzarem unes proves.
6-. Xerrem amb en Pere, el pescador (CI a Batx.): caminada pel Port de Llançà amb guia certificat del Parc Natural fins arribar a la Confradia de Pescadors on ens trobarem en Pere Garriga, pescador local, que ens explicarà les diferents arts de pesca tradicionals, i tot el relacionat amb la pesca a la zona de la Costa Brava.

** De Mar:
1-. No perdem el rumb! (CI a Batx.): sortim a navegar en Raquero, un vaixell de vela lleuger. Durant la navegació el monitor ens explicarà les peculiaritats del Parc Natural del Cap de Creus. Els alumnes aprendran a organitzar-se i cooperar dins una embarcació.
2-. A tota vela! (CI a Batx.): en aquesta activitat els alumnes sortiran a navegar en dues embarcacions de vela diferents: un Raquero i un Hobbie Cat, amb l'acompanyament d'un monitor.
3-. Windsurf (CM a Batx.): curs introductori per aprendre les nocions bàsiques del Windsurf, de manera divertida i segura. Part teòrica i equilibris 30min., part pràctica 1h.
4-. Paddlesurf (CM a Batx.): curs introductori per aprendre les nocions bàsiques del Stand Up Paddle, per a fer una excursió pel litoral de Llançà cap a la platja de Grifeu o de la Gola.
5-. Sessió de jocs en caiac (CI a Batx.): un cop equipats els alumnes i explicades les nocions bàsiques per anar en caiac, farem una divertida i segura sessió de jocs amb caiacs dobles autobuïdables. Cooperarem, aprendrem i ens divertirem!
6-. Excursió en caiac a la cova del Castellar (CI a Batx.): sortint de la platja del port de Llançà, farem una excursió resseguint el litoral per descobrir la fauna i flora del Parc Natural del Cap de Creus, amb caiacs dobles autobuïdables. Entrarem en una cova i explicarem històries marineres de la vila.
7-. Anem a pescar! (CM a Batx.): taller pràctic per iniciar-se en el món de la pesca recreativa amb canya i esquer viu i/o artificial.
8-. Passeig en barco (totes les edats): grup mínim 30 pax/màxim 70. Passeig en catamarà sortint des del port de Llançà.

Preus:


Totes les activitats tenen una durada de 1,5 hores i són combinables.
. Preu 1 activitat: 12.-€ per alumne.
. Preu 2 activitats i més: 10.-€ per alumne i activitat.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús