Inici / Cases de colònies / Mas d'en Pedro: escola de Mar del Garraf Tornar enrera

Mas d'en Pedro: escola de Mar del Garraf

Cubelles - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 63,00€

Descripció:


Una antiga masia agrícola actualment convertida en casa de colònies, amb diversos espais convertits en habitacions, aules taller, menjadors i camps de jocs, ens servirà per a realitzar diverses activitats relacionades amb el medi.

La seva excepcional situació, molt propera al mar, i les seves instal·lacions, permeten desenvolupar amb gran qualitat diversos projectes educatius relacionats amb el medi.

Instal·lacions:


- Places: 80 (exclusivitat a partir de 35 places)
- Habitacions: Pl0:10. Pl 1:12,10,8,8,6,4. Pl 2:8,12,6 places
- Sales per a activitats: 4
- Exteriors: Pati interior. Volei, esplanades i petit bosc propi. Platja a 10 minuts caminant.
- Piscina: Si. 12x6m i 0'85 a 2m fons. (oberta del 24/06 al 31/08).

Activitats:


Mas d'en Pedro està molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf. La presencia d'esculleres i zones de roca, fa que apareguin molts animals que han convertit aquests espais en els seus llocs de vida habitual, per la qual cosa són fàcilment observables, estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, crancs, etc... La seva proximitat a Vilanova i la Geltrú, permet també l'estudi de la presencia de l'home i l'explotació de recursos mariners a través d'activitats de pesca tradicional.

La gran quantitat de recursos que disposa el mateix equipament, permet realitzar moltes activitats, que afavoreixen el contacte amb l'entorn i l'educació dels infants i joves en la seva relació amb el medi.

- Educació infantil i cicle inicial: jocs d’esplanada i descoberta del medi marí, descoberta de la platja i volada d’estels, activitats amb animació (conte de la Posidònia), jocs de nit (La gorra i el mapa del capità), vetllada de danses i cançons, taller de la carota del Capità Nemo, visita a la subhasta del port pesquer de Vilanova i la Geltrú, jocs dels vents i castells de sorra a la platja, racons (descoberta del port, mural, animals de l’espigó, estris de pesca).

- Cicle mitjà i superior: jocs d’esplanada i descoberta del medi marí, descoberta de la platja i volada d’estels, taller de planistel, joc de lots (Buscant planetes), racons (desoberta del port pesquer, nusos mariners, animals de l’espigó, estris de pesca), visita a la subhasta del port pesquer de Vilanova i la Geltrú, Conte (3 raigs cada 15 segons), vetllada de danses i cançons, jocs dels vents i castells de sorra a la platja.

- Crèdit de síntesi: desembocadura del riu Foix, cadena tròfica, arribada a la platja (nusos mariners, el peix petit i estris de pesca, animals de l’espigó, subhasta del peix), jocs dels vents, descoberta de la platja, volada d’estels, col·lecció de petxines i restes marins, planistel, observació d’estrelles i joc de lots (Buscant els planetes), estudi del paisatge, castells de sorra, volada de frisbies, visita al port pesquer de Vilanova i la Geltrú, visita a la peixateria, preparació i cantada d’havaneres.

Preus:


** Temporada baixa (de dilluns a dijous del 1 de Març al 24 de Juny i la temporada de tardor): estada de 2 dies/1 nit des de 63.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 104.-€ per alumne.
** Temporada alta (de dimecres a divendres en estades de 3 dies; de dijous a divendres en estades de dos dies, del 1 de Març al 24 de Juny.): estada de 2 dies/1 nit des de 71.-€ per alumne o 3 dies/2 nits des de 110.-€ per alumne.

** Visites 1 dia: des de 10.-€ per alumne (només matí), o 13.-€ per alumne (matí/tarda).

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Preus per a grups de més de 60 alumnes. En cas de ser un grup més petit, consulteu-nos les tarifes.
- Suplement dinar del 1r dia: 9.-€ per alumne.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE