Inici / Cases de colònies / Mas Po Canyadó Tornar enrera

Mas Po Canyadó

San Fost de Campsentelles - Vallès Oriental - Província de Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Descripció:


La casa Mas Po Canyadó es troba situada enmig del bosc, en plena Serralada de Marina. És una torre construïda a principis del segle XX, que ofereix moltes possibilitats per realitzar activitats màgiques. La seva estructura recorda el conte de La Caseta de Xocolata, fet que convida a endinsar-se en el fantàstic món dels contes.

El seu entorn i els espais que l'envolten són acollidors i l'eix principal de treball són els jocs d'arreu del món - pels més petits - i el món del periodisme - pels alumnes de cicle superior- . La proximitat a la ciutat de Barcelona i a la platja, possibilita la realització d'activitats culturals i nàutiques.

Equipaments:


- La casa disposa de 44 places.
- Dormitoris de 4 a 10 places.
- Infermeria.
- Diverses sales d'activitats i tallers.
- Terrassa.
- A 100 m. de la casa hi ha la casa de colònies La Conreria que disposa de piscina, zona d'esports i capella, cal concretar la utilització d'aquestes instal·lacions en fer la reserva.

Activitats:


La casa te la opció de llogar-se amb només l'allotjament i la pensió completa.
O bé si voleu que us organitzem les vostres colònies, truqueu-nos i us farem un programa i un pressupost a mida!

Preus:


- A consultar segons temporada i activitats.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE