Inici / Cases de colònies / Mas Portal - Escola esportiva i Escola de cel Tornar enrera

Mas Portal - Escola esportiva i Escola de cel

Àger - La Noguera - Província de Lleida
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 70,47€

Descripció:


Al cor del Montsec i als afores de la petita població d'Àger, a la comarca de la Noguera.

A 1km del Cenre d'Observació de l'Univers (C.O.U.). A 175 km de Barcelona i a 60 km de Lleida.

Equipaments:


- 160 places.
- Habitacions de 5 i 6 places amb lliteres i bany.
- Menjador, cuina i sala pels mestres.
- Calefacció central.
- 3 sales d'activitats.
- Camp de futbol, Pista de Bàsquet (de terra), Piscina i zones de jocs.

Activitats:


**Escola d'Astronomia (per a tota la primària i ESO)
. L'ull del Montsec: coneixerem les dotze cases del Sol, la mitologia des d'antic descriu les constel·lacions i altres detalls que observarem en el planetari digital multimèdia del C.O.U. (Centre d'Observació de l'Univers).
. Observació nocturna de l'Univers: observació del cel en directe. La cúpula del planetari del C.O.U. s'obre completament de manera que ens trobarem sota l'espectacular cel del Montsec de nit.
. Camp d'aprenentatge espacial: el que ha de dominar un astronauta per treballar a l'espai quan ha d'intervenir en la reparació d'un satèl·lit, la manipulació d'automatismes, són l'hàbitat i la destresa que adquirirem amb la realització d'exercicis de grimpar i fluctuar a l'aire relacionats amb aquestes feines de l'espai.
. Orígens de la Terra: desplaçant-nos en BTT, ens aproparem a la vila medieval d'Àger on visitarem el seu conjunt monumental, descobrint l'esplendor i importància de la vall i el seu cel en temps passats (a partir de CS). La resta de cicles faran senderisme i visita a l'ermita.
. El Sistema Solar: a partir de l'observació del Sol anirem allunyant-nos per conèixer els planetes que giren al voltant de la seva òrbita.
. Enlairament de coets (a partir de CM): des del 1969, satèl·lits i astronautes orbiten pel nostre sistema solar a bord de coets i estacions espacials. Mitjançant la construcció d'un coet, aprendrem les seves parts bàsiques, el funcionament i realitzarem l'enlairament del nostre propi disseny.
. Comunicació interestel·lar: reconeixent que a l'espai no existeix la comunicació oral, ja que la gravetat no ho permet, buscarem noves maneres de comunicar-nos amb els nostres companys a través de dinàmiques que posaran a prova el nostre enginy i la nostra flexibilitat.
. L'aventura del Big Band - NOVETAT!: descoberta dels forats negres a través d'un viatge aeri.
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

**Escola Esportiva (CM, CS i ESO)
. Tots al pantà: activitat de caiac al pantà de Camarassa.
. Simulador de parapent: després d'aprendre les tècniques d'escalada en rocòdrom, ascendirem a la plataforma de vol, des d'on ens llançarem equipats amb la indumentària del parapentista.
. Tir amb arc.
. Ponts: gaudeix del circuit de ponts en suspensió construïts a la zona d'aventura del centre.
. Trekking Montsec: gimcana fotogràfica. Ruta a peu fins a Àger per recórrer els seus racons més emblemàtics tot buscant fotos amagades (CM).
. Cicloturisme de 1/2 dia per conèixer Àger i la Col·legiata de sant Pere (CS i ESO)
. Orientació: combinació de diferents sistemes d'orientació que ens permetran conèixer i gaudir de les proximitats del nostre centre.
. Activitats de nit: jocs, vetllada o festa final.

**Crèdits de síntesi (ESO)
. Coneixement de l'Univers: descoberta i estudi de l'astronomia.
. Entre Nogueres: l'espai natural del Congost de Mont-rebei.

Preus:


- Colònies amb el programa Escola d'Astronomia:
Temporada baixa (4 a 29 de març) i mitjana (1 a 5 abril / 23 a 30 abril)
** 3 dies/2 nits des de 103,45.-€ per alumne amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 70,47.-€ per alumne amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Temporada alta (8 a 12 d'abril / maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 114,61.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 74,18.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.


- Colònies amb el programa Escola Esportiva:
Temporada baixa (4 a 29 de març) i mitjana (1 a 5 abril / 23 a 30 abril)
** 3 dies/2 nits des de 112,43.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 76,60.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Temporada alta (8 a 12 d'abril / maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 124,59.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 82,61.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Crèdit de síntesi Entre Nogueres i Coneixement de l'Univers:
** 3 dies/2 nits des de 127,33.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Consultar per altres preus (segons temporada i dates concretes).
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE