Inici / Cases de colònies / Mas Portal - Escola esportiva i Escola de cel Tornar enrera

Mas Portal - Escola esportiva i Escola de cel

Àger - La Noguera - Província de Lleida
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 71,87€

Descripció:


Al cor del Montsec i als afores de la petita població d'Àger, a la comarca de la Noguera.

A 1km del Cenre d'Observació de l'Univers (C.O.U.). A 175 km de Barcelona i a 60 km de Lleida.

Equipaments:


- 150 places.
- Habitacions de 5 i 6 places amb lliteres i bany.
- Menjador, cuina i sala pels mestres.
- Calefacció central.
- 3 sales d'activitats.
- Camp de futbol, Pista de Bàsquet (de terra), Piscina i zones de jocs.

Activitats:


**Escola d'Astronomia (per a tota la primària i ESO)
. L'ull del Montsec: coneixerem les dotze cases del Sol, la mitologia des d'antic descriu les constel·lacions i altres detalls que observarem en el planetari digital multimèdia del C.O.U. (Centre d'Observació de l'Univers).
. Camp d'aprenentatge espacial: el que ha de dominar un astronauta per treballar a l'espai quan ha d'intervenir en la reparació d'un satèl·lit, la manipulació d'automatismes, són l'hàbitat i la destresa que adquirirem amb la realització d'exercicis de grimpar i fluctuar a l'aire relacionats amb aquestes feines de l'espai.
. Orígens de la Terra: desplaçant-nos en BTT, ens aproparem a la vila medieval d'Àger on visitarem el seu conjunt monumental, descobrint l'esplendor i importància de la vall i el seu cel en temps passats (a partir de CS). La resta de cicles faran senderisme i visita a l'ermita.
. El Sistema Solar: a partir de l'observació del Sol anirem allunyant-nos per conèixer els planetes que giren al voltant de la seva òrbita.
. Comunicació interestel·lar: reconeixent que a l'espai no existeix la comunicació oral, ja que la gravetat no ho permet, buscarem noves maneres de comunicar-nos amb els nostres companys a través de dinàmiques que posaran a prova el nostre enginy i la nostra flexibilitat.
. Viatge a l’univers. (EI, CI)
. Magnetisme de la Terra. (CM, CS)
. L'aventura del Big Band - NOVETAT!: descoberta dels forats negres a través d'un viatge aeri.
. Històries de l’univers: Aprenentatge, interpretació i creació de constel·lacions i històries de l’univers. NOVETAT!
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

**Escola Esportiva (CM, CS i ESO)
. Tots al pantà: activitat de caiac al pantà de Camarassa.
. Tirolina: després d'aprendre les tècniques d'escalada en rocòdrom, ascendirem a la plataforma de vol, des d'on ens llançarem equipats amb la indumentària del parapentista.
. Tir amb arc.
. Ponts: gaudeix del circuit de ponts en suspensió construïts a la zona d'aventura del centre.
. Ruta BTT pel Montsec (ESO): Desplaçant-nos en bicicletes de muntanya, ens aproparem a la vila medieval d’Àger on visitarem el seu conjunt monumental, descobrint l’esplendor i importància de la vall en temps passats.
. Orientació: combinació de diferents sistemes d'orientació que ens permetran conèixer i gaudir de les proximitats del nostre centre.
. Escalada.
. Triangular esportiu (CM i CS).
. Activitats de nit: jocs, vetllada o festa final.

**Crèdits de síntesi (ESO)
. Coneixement de l'Univers: descoberta i estudi de l'astronomia.
En aquests centres de recerca i observació, amb instruments i recursos científics, els nens i nenes podran elaborar un document de recerca per fer una posterior exposició.
L’experimentació d’algunes sensacions combinant l’esport amb un referent astronòmic, ens fa viure l’aventura de l’univers.

. Entre Nogueres: l'espai natural del Congost de Mont-rebei.
Inclòs dins l’Espai d’Interès Natural (PEIN) del Montsec, és un indret que ens convida a plantejar un treball de síntesi dinàmic, esportiu i en contacte amb el medi natural. Les activitats i propostes de treball permetran als nois i noies realitzar un treball interdisciplinari que tindrà com a objectiu l’elaboració d’una activitat esportiva en el medi natural.

Preus:


- Colònies amb el programa Escola d'Astronomia:
Temporada mitjana (14 a 30 abril)
** 3 dies/2 nits des de 105,52.-€ per alumne amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 71,87.-€ per alumne amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Temporada alta (maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 116,91.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 75,66.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.


- Colònies amb el programa Escola Esportiva:
Temporada mitjana (14 a 30 abril)
** 3 dies/2 nits des de 120,73.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 82,26.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Temporada alta (maig i juny)
** 3 dies/2 nits des de 127,08.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 84,26.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Crèdit de síntesi "Entre Nogueres" i "Coneixement de l'Univers":
** 3 dies/2 nits des de 123,37.-€ per alumne en temporada mitjana (14 a 30 abril) o bé 129,87.-€ en temporada alta (maig i juny), amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Consultar per altres preus (segons temporada i dates concretes).
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE