Inici / Cases de colònies / Masia Cal Riera Tornar enrera

Masia Cal Riera

Puig-reig - Berguedà - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 59,00€

Descripció:


Masia Cal Riera es centra en pilars com el respecte, les emocions, l’autonomia, la llibertat, la superació personal, el descobriment de l’entorn i el reequilibri territorial.

Mitjançant un ambient rural amb espais i entorns molt propers, afavorim que cada nen i nena trobi el seu lloc dins del grup i de l’espai de Masia Cal Riera. A poc a poc van sorgint les necessitats, iniciatives, ganes de compartir, de joc, etc., per així poder teixir les xarxes que connecten infants i educadors.

Som un espai únic que vetlla pel futur dels petits i el seu entorn, on l’anglès és l’eina de motor, la creativitat una diferenciació i la diversió està submergida en l’aprenentatge.

La masia es troba al municipi de Puig-reig, a la comarca del Berguedà, amb un entorn inigualable. A 38km de Manresa. A 94 km de Barcelona, a 137 km de Girona i a 143 km de Lleida.

Equipaments:


- Cuina totalment equipada.
- Sala d'estar amb taula de reunions, sofàs i TV.
- Menjador interior.
- Sala polivalent per a grans banquets i reunions.
- 6 àmplies habitacions equipades amb lliteres, tres d'elles amb banys propis.
- 2 banys independents, per completar un total de 5 banys complerts.
- Sala despatx.
- Gran zona ajardinada.
- Piscina exterior.
- Camp de futbol.
- Pista de bàsquet.

Activitats:


Programa "En Gargavell: una història escenificada" (disponible en català i en anglès, apte per a tota la Primària)

En Gargavell, un malvat i terrorífic bruixot, és el fil conductor d'una història plena d’activitats lúdiques amb objectius, regles, reptes i interactivitat, que generen estimulació física i mental, ajudant als infants a adquirir habilitats pràctiques. Aquestes serveixen com a exercici i desenvolupen un rol educacional, psicològic i lingüístic, donat que les activitats seran en anglès.

PART 1
• COOKING: Activitat on mitjançant la manipulació es porten a terme algunes receptes originals.
• ARTS&CRAFT: Activitat que permet l’experimentació i l’expressió. Durant el taller del fanalet de fang treballarem les diferents emocions (happy, sad, crying, hungry, upset,
thirsty...).
• JOCS TRADICIONALS EN 3D: Tota una sèrie de jocs com l’oca, el domino, el twister, etc., on treballarem la psicomotricitat, coordinació, vocabulari...
• CREATIVITY: Anirem a l’hort a recollir algun tubercle per experimentar amb materials diversos i posar en pràctica la psicomotricitat fina.

PART 2
• TIR AMB ARC: Entrenarem les nostres habilitats tot fent un torneig i potenciant la concentració (Només per a Cicle Mitjà i Superior).
• CURSES D'EMOCIONS: Donarem un cop d’ull al passat i farem tota una sèrie de jocs que s’han perdut en el seu desús.
• FILS DE COLORS: Conscienciar de la importància de conservar el medi natural, com un medi viu i entendre la necessitat i la importància que té per a nosaltres.

PART 3
• ORIENTATION: Utilitzarem brúixoles i altres tècniques que tenim en l’entorn natural, per orientar-nos i treballar en equip.
• PAINTED FACES: Expressem les nostres emocions i les reflectim tot pintant-nos les cares amb els colors dels nostres sentiments.
• DANCE: Activitat de cloenda on ens mourem a tota canya!

Preus:


- Estada de 3 dies/2 nits des de 85,00.-€ per alumne de l'1 de setembre al 15 de maig, i 90,00.-€ per alumne del 16 de maig al 15 de juny.
- Estada de 2 dies/1 nit des de 59,00.-€ per alumne de l'1 de setembre al 15 de maig, i de 64,00.-€ per alumne del 16 de maig al 15 de juny.
- Sortida d'un dia: a consultar segons nº de participants.

El preu inclou:


• Allotjament en pensió completa durant tota l’estada (del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia).
• Totes les activitats esmentades del programa escollit.
• Un professor gratuït per cada 10 alumnes de pagament.
• Grups de treball de 12-16 alumnes per monitor/a.
• Material: tot el que faci referència a les activitats dels programes educatius, com també per les estones de temps lliure.
• Escola única: Durant la vostra estada amb nosaltres, no haureu de compartir la casa amb altres escoles.
• Habitacions no massificades, una habitació per cada 6-8 nens.
• Preus amb IVA inclòs.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE