Inici / Sortides d'1 dia / Mines de carbó de Cercs i el Santuari de Queralt Tornar enrera

Mines de carbó de Cercs i el Santuari de Queralt

Cercs - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,95€

Descripció:


Ens dirigirem a la colònia minera de Sant Corneli, lloc on es troba el Museu de les Mines de Carbó de Cercs. A través d'una visita guiada, visitarem el museu de la mineria, que consta de quatre espais: a l’edifici s’hi mostra, per mitjà d’objectes, fotografies, dibuixos, escenografies i un audiovisual, les característiques geològiques de la conca minera de l'Alt Berguedà, la història de 150 anys d’explotació, els usos i les aplicacions del carbó i com era la vida a l’entorn de les mines, les malalties, els accidents, la feina de les dones, els nens i nenes i la seva educació. També hi ha un pis de miner, on veurem com vivien i quins objectes quotidians utilitzaven.

I finalment dalt d'un tren miner i amb el casc posat, ens endinsarà a la mina, i tornarem a peu mentre veiem l'evolució que la mina ha tingut al llarg de la seva història i com era la feina a dins les galeries.

Acabada la visita del museu, podem agafar l’autocar per tal d’anar a dinar i gaudir des del Santuari de Queralt, de la gran vista que hi ha, on podrem veure la ciutat de Berga, la muntanya de Montserrat, el Pirineu, i allò que la vista ens permeti. També podem visitar el santuari, la cova o fer un petit recorregut al voltant de la muntanya. O si ho preferiu ens podem quedar a dinar a la zona de la mina.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 10,95.-€ per alumne.
- Per a grups de menys de 40 alumnes, caldrà consultar el preu.

- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+autocar des de 20,95.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places), consulteu-nos!
- Els professors són gratuïts.

Tingues en compte

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- Cal dur un calçat cómode.
- És necessari l'autocar per dur-nos de Cercs a Queralt.
- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Possibilitat de fer una visita guiada al Centre d'Interpretació de la Presa de la Baells (amb suplement).
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE