Inici / Sortides d'1 dia / Múria, Centre d'Interpretació Apícola Tornar enrera

Múria, Centre d'Interpretació Apícola

El Perelló - Província Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 13,31€

Descripció:


Vola al món de les sensacions!
Descobreix el món de les abelles i l’ofici dels apicultors, tota una aventura educativa de forma divertida i didàctica adaptada per l’alumnat de cicle inicial, primària i secundaria, als diferents espais de Múria Centre d'Interpretació Apícola.

Activitat:


Muria Centre d’Interpretació Apícola ofereix un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies permeten als alumnes profunditzar de manera interactiva i didàctica amb el món de l’apicultura.
Després de veure un vídeo animat, dintre del nostre primer espai sensorial, accedirem a la zona d’exposició permanent per conèixer el món de l’apicultura a través de grans panells explicatius i elements interactius amb pantalles tàctils i projeccions, així com elements i eines pròpies del món apícola.
Un cop ja tindrem els coneixements sobre aquests meravellosos insectes i la seva importància per mantenir la biodiversitat gracies a la seva funció pol·linitzadora, accedirem a la planta baixa on es troben les màquines d’extracció i envasat.

Després de veureu tot en ple funcionament, ens vestirem amb el vestit d’apicultors i ben protegits ens desplaçarem a l’espai natural, un lloc dedicat a la divulgació i l’aprenentatge del món apícola. En aquest espai també coneixerem com afecta el clima i el terreny a la producció de la mel, i veurem en directe el treball de l’apicultor, qui ens ensenyarà els quadres amb les bresques de mel, el pol·len, les cries... i amb una mica de sort trobarem l’abella reina o potser veurem el naixement d’una abella!

I això no es tot... encara ens queda el taller de cera d’abella!
Utilitzarem les mateixes làmines de cera que fan servir els apicultors Muria per ficar dintre dels quadres de bresca, per realitzar una espelma que podreu prendre cap a casa!

L’activitat inclou:
- Visita a Muria Centre d’Interpretació Apícola
- Visita a les arnes
- Taller de cera d’abella

1. Material necessari per realitzar les activitats
2. Monitors matí i tarda
3. Vestit d’apicultor (diverses talles infantils disponibles)
4. L’espelma que crearàs i t’enduràs a casa.
5. Obsequi dolçet

Preu:


El preu de l'activitat és de 13,31.-€ per alumne (IVA inclòs).
* Preu a revisar al gener de 2022.

Tingues en compte

. A Muria Centre d’Interpretació apícola, prenem les mesures preventives per garantir el protocol front la COVID19.
. Les activitats es realitzaran en grups de fins a 15 persones, de forma simultània tenim la possibilitat de realitzar de 2 a 3 grups bombolla.
. Es obligatori dur calçat esportiu tancat per realitzar la visita a les arnes.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús