Inici / Cases de colònies / Santa Maria del Roure Tornar enrera

Santa Maria del Roure

Cantonigròs - Osona - Província de Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 58,00€

Descripció:


Situada a la població de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra,a 9 km de Sta. Maria del Corcó.

Va ser una antiga casa senyorial construïda com a casa d'estiueig i que després de diverses transformacions, s'ha convertit en una bonica casa de colònies. L'edifici està envoltat d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries i una gran varietat d'arbusts, que tot formant tanques naturals, divideixen els espais i creen agradables racons.

Emmarcada en un entorn natural amb múltiples possibilitats. La Foradada, el Camí dels Enamorats, els penya-segats i els diferents boscos fan de l'indret un lloc especial des d'on es poden realitzar una gran varietat d'activitats d'educació ambiental a través d'aquesta Escola de Natura.

Es troba a 95km de Barcelona, a 185km de Lleida, a 186km de Tarragona i a 75km de Girona.

Equipaments:


- La casa disposa de 99 places.
- Habitacions de 4 a 8 places.
- Amb 2 sales d'activitats i 1 sala d'estar, oratori i anfiteatre.
- Menjador.
- Piscina i Pista poliesportiva.
- Gran jardí i bosc.

Activitats:


Per a PRIMÀRIA:
A través de diferents activitats temàtiques, jocs i gimcanes, tallers i jocs de nit, podreu realitzar les colònies més adients per als vostres alumnes. I com a Escola de Natura us proposem:

. Temps passat, històries - llegendes i activitats tradicionals: Aquest indret, és un lloc especial, des d'on projectar un gran nombre d'iniciatives ambientals i educatives. L'Escola de natura disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riera, la descoberta de la pagesia i les activitats tradicionals.

Podreu triar diferents activitats segons la durada de la vostra estada, l'edat del vostres alumnes i les vostres necessitats:

- Activitats temàtiques: descoberta de natura a la Fageda: anem a buscar els remeis del Mag Auró, anem a buscar els remeis del Drac Menjalletres, coneixem la màgia de la Foradada, orientació amb bruíxola.

- Jocs: la gimcana del Mag Auró, la gimcana del Drac Menjalletres, la gran gimcana dels bandolers, gimcana dels jocs populars.

- Tallers: les plantes medicinals: colònia de farigola i bosses d'olor, construcció d'una estació meteorològica, taller de vimet.

- Jocs de nit: busquem la poció del Drac Menjalletres, busquem la poció del Mag Auró, el joc de les lletres perdudes, el bandoler Serrallonga ens posa a prova, el joc dels ocells, el joc dels animals, els animals de la granja s'han escapat!, el joc dels bandolers, les constel·lacions i històries mitològiques.

Per a SECUNDÀRIA:
Us proposem fer un treball de síntesis per als alumnes de primer cicle:
. La vida dels nostres avantpassats. Pagesia i artesania al Collsacabra: Es recupera un antic manuscrit del s. XIX: "Llibre d'oficis e costums de les terres del Collsacabra i rodalies". L'editorial els Cingles té previst publicar-ho però abans vol realitzar un estudi sobre la vida al Collsacabra al s. XIX. L'editorial demana col·laboració als alumnes que facin l'estada a l'escola de natura. Tornaran a viure la vida dels avantpassats, convertint-se en autèntics pagesos, ramaders i artesans. Seguiran aquesta temàtica, treballant les diferents àrees de coneixaments, mentres realitzen diverses activitats.

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 58,00.-€ per alumne en temporada baixa (01/09/17 a 28/02/18) i de 62,25.-€ en temporada alta (01/03/18 a 31/08/18).
- Les colònies de 3 dies/ 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats): des de 106,68.-€ per alumne en temporada baixa i 114,50.-€ per alumne en temporada alta.
- Per la resta d'estades consultar preus.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE