Inici / Sortides d'1 dia / Tarragona, ciutat romana - NOVETATS! Tornar enrera

Tarragona, ciutat romana - NOVETATS!

Tarragona - Província Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 6,80€

Descripció:


Farem un viatge fins a l'època romana a través d'una visita guiada pels monuments més emblemàtics de la capital Tarraconense: visitarem la maqueta de Tarraco i les muralles romanes.

Descobrirem el circ romà, el pretori i per finalitzar, visitarem l'amfiteatre romà. Entendrem les seves funcions i les seves característiques i curiositats.

Activitats opcionals - NOVETAT!


La visita es pot complementar amb un taller del Museu Arqueològic de Tarragona, que es podria realitzar a la tarda després de dinar, a les noves instal·lacions del port. En cas d'estar interessats, demaneu-nos informació.

O bé podeu fer alguna activitat al Port de Tarragona:
- Visita del Port + viatge en vaixell (Durada 2h en total).
- Visita de la Llotja (si es fa a la tarda, es pot veure la subhasta del peix). (Durada 2h).

Llocs per dinar:


- La visita acaba a l'amfiteatre, on hi ha una zona verda, jardins, bancs... la majoria d'escoles opten per dinar aquí. Amb aquesta opció, heu de dir a l'autocar que us ha de passar a buscar per l'hotel Imperial Tàrraco, que està al costat de l'amfiteatre, pujant unes escales.
- També podeu tornar a dinar al lloc d'inici, al Portal del Roser, on hi ha el Camp de Mart i els jardins Saavedra (aquest últim té una zona de jocs).
- Altres escoles, si els fa bo, marxen amb l'autocar cap a l'aqüeducte de les Ferreres, on hi ha una gran zona verda amb taules i bancs i es pot visitar lliurement l'aqüeducte.

Preus:


- El preu de l'activitat es fixe per cada guia, segons temporada:
** Març, abril i maig: 197.-€ per guia, màxim 25 alumnes per guia.
** Febrer, juny i octubre: 190.-€ per guia, màxim 25 alumnes per guia.
** Gener, juliol, agost, setembre, novembre, desembre: 170.-€ per guia, màxim 25 alumnes per guia.
En cas de voler fer la visita en anglès o francès, el preu s'incrementa un 10%.

- El preu dels tallers al Museu Arqueològic varien segons el nº de participants i el taller, consulteu-nos les diferents opcions.
- El preu de les activitats al Port de Tarragona varien segons el nº de participants i el taller, consulteu-nos les diferents opcions.

- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 17,10.-€ per alumne (temporada baixa, autocar 55 places). Consulteu-nos!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Cal portar l'esmorzar i el dinar..
- La durada està dins l'horari escolar de tot un dia.
- L'ordre de la visita es pot modificar en funció de l'afluència de grups el dia de la visita.
- L'horari pot variar segons el lloc de procedència de l'escola, ens adaptem a les vostres necessitats..
- La visita pot ser en català, castellà, anglès o francès.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús