Inici / Cases de colònies / Torreferrana - Escola de cel i esportiva Tornar enrera

Torreferrana - Escola de cel i esportiva

Bellcaire d'Empordà - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 75,65€

Descripció:


Al municipi de Bellcaire d'Empordà, a la comarca del Baix Empordà. Masia catalana del segle XV, situada al peu del Montgrí, amb torre de defensa. Totalment restaurada i adaptada com a casa de colònies.

A 130 km de Barcelona. A 30 km de Girona.

Equipaments:


- 140 places.
- Habitacions de 4, 6, 8, i 10 places.
- 4 Sales de tallers.
- Camp de Futbol, Voleibol, Bàsquet, Piscina i molt espai exterior.

Activitats:


** Programa Escola del Cel. (EI, CI)
. La Terra: activitat que permet vivenciar els moviments de la Terra al voltant del Sol i els de la lluna al voltant de la Terra. L'activitat també ens obre les portes de l'atmosfera terrestre i ens convida a conèixer les seves capes.
. El Sistema Solar: interessant viatge pels planetes del Sistema Solar per reconèixer i experimentar els aspectes més destacats de cadascun d'aquests.
. Entrenament d'astronautes: exercicis d'habilitat física i psicomotrius com les que realitzen els astronautes abans de sortir a l'espai en missions encomanades. Entre tots, engegarem els motors de la nova Estació Espacial. NOVETAT!
. El Cel profund: viatge a aquella part més desconeguda de l'Univers.
. Planetari: espai on ens podem apropar al cel, tocar els estels i observar els seus moviments, conèixer algunes constel·lacions i les seves aventures i històries mitològiques.
. Gimcana galàctica: superació per equips de diferents proves relacionades amb l'eix d'animació.
. Coet: els nostres astronautes viatjaran en coet i aterraran sobre una superfície aquàtica.
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

** Programa Nàutic Esportiu (CM, CS i ESO) - també íntegre en anglès!
. Caiac: utilització autònoma d'una embarcació, fàcil de maniobrar i molt segura per la seva estabilitat.
. BTT: desplaçament en bicicleta de muntanya seguint camins i corriols del Baix Empordà (CM). Per a CS i ESO: ruta en BTT fins a Cala Montgó, una de les cales més emblemàtiques de l'Empordà (inclou bany a partir de l'1 de juny).
. Vela: primer contacte amb la navegació a vela. S'expliquen els conceptes d'iniciació a la navegació i es practica com dirigir l'embarcació.
. Tirolina.
. Tir amb arc.
. Conèixer Bellcaire (CS).
. Conèixer Sobrestany (CM).
. Orientació: recorregut que posa en pràctica la nostra capacitat d'observació per localitzar el rumb i la posició (CM).
. Activitats de nit, vetllades o festa final.

** Treball de síntesis: "Adventure & Nautical Sport" - en anglès!
Íntegre en llengua anglesa, aigua i terra es compaginen al nostre crèdit de síntesi, per aprofundir en el coneixement sobre els diferents esports nàutics i d’aventura que ofereix la Costa Brava.

** Sortides d'un dia:
. Flying the sky! (EI, CI)
. Adventure day (CM a ESO)

Sortida d'un dia amb immersió lingüística en anglès.

Preus:


- Colònies del programa Escola de Cel:
** 3 dies/2 nits des de 111,06.-€ per alumne en temporada mitja (14 a 30 abril), o 116,91.-€ per alumne en temporada alta (maig i juny), amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 75,65.-€ per alumne en temporada mitja (14 a 30 abril), o 77,51.-€ per alumne en temporada alta (maig i juny), amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Colònies del programa Escola Nàutica Esportiva:
** 3 dies/2 nits des de 120,73.-€ per alumne en temporada mitja, o 127,08.-€ per alumne en temporada alta, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats. Les colònies en anglès tenen un preu des de 121,92.-€ per alumne en temporada mitja o 134,55.-€ en temporada alta.
** 2 dies/1 nit des de 82,25.-€ per alumne en temporada mitja, o 84,26.-€ en temporada alta, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats. Les colònies en anglès tenen un preu des de 83,07.-€ per alumne en temporada mitja o 88,36.-€ en temporada alta.

- Crèdit de síntesi Adventure & Nautical Sports: en anglès!
** 3 dies/2 nits des de 134,11.-€ per alumne en temporada mitja, o 141,17.-€ en temporada alta, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Sortides d'un dia:
**Maig i juny: 14,31.-€ per alumne.
** Dilluns i resta de l'any: 14,31.-€ per alumne.

- Consultar preus per a dates i estades concretes (segons temporada: baixa, mitja o alta).
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #ColoniasTE