Inici / Sortides d'1 dia / Un dia al circ envoltats de natura Tornar enrera

Un dia al circ envoltats de natura

Copons (Anoia) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 9,50€

Descripció:


El Circ està muntat al bell mig d’un camp, dalt d’un turonet en una gran esplanada (el Pla del Simeó), envoltat de marges i feixes d’ametllers típiques de Copons (Anoia), de camps conreats de cereals, arbres fruiters i multitud de plantes aromàtiques típiques de la zona.

Un entorn ideal per una carpa de Circ estable, d’una companyia professional que a més a més dels seus espectacles creu que el circ pot ser una eina educativa, i per tant ens proposen fer un combinat de taller i espectacle on els nens/es siguin els protagonistes a través d’un treball d’equip arribin a una superació personal mentre es diverteixen. A l’arribar, ens rebran els monitors que comprovaran si som aptes per formar part d’un circ, tot anat cap a la zona de pícnic per esmorzar (hi ha un empedrat amb ombra, fonts amb aigua potable, wc i camp per jugar).

Després comença el Taller de Circ, un espectacle de participació, en què els nens/es, el color i el moviment en són els protagonistes. Amb monitors, s’ensenya l’ús de diferents elements (Trapezi, maroma, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i rodets, malabars de tot tipus, salta-brinques, mini-tramps...) fins l’hora de dinar. Després, tornarem a entrar a la carpa, però com a espectadors de l’espectacle TASTACIRC: el pallasso, malabarista, rei de la pista...combinarà diferents tècniques circenses amb l’humor característic d’una tarda de circ i la participació directe d’alguns voluntaris del públic. Al finalitzar, els nens podran parlar amb els artistes fins l’hora de tornar a l’escola.


Preus:


- Hi ha dos preus segons la data triada:
. TEMPORADA BAIXA: de l'1 de setembre de 2017 al 23 de març de 2018, el preu és de 9,50.-€ per alumne.
. TEMPORADA ALTA: els mesos d'abril, maig i juny, el preu de l'activitat és de 10.-€ per alumne.
- Preus amb IVA inclòs.
- L'autocar és opcional, el podeu gestionar vosaltres o contractar el nostre autocar de 56 places per 500.-€ o el de 28 places per 430.-€ (IVA inclòs).
- Els professors són gratuits.

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur roba i calçat adequats per l’activitat que es realitza a l’aire lliure.
- En cas de pluja es realitzarà igualment l'activitat a l'interior de la carpa.
- També ofereixen la possibilitat de fer una Aula de Natura degut a l’entorn del lloc, i els nens puguin estudiar les feines del camp, els fruits segons la temporada, plantes aromàtiques, etc. Això pot modificar el preu de l’activitat.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto las condicions d'ús
Hashtag

Publica les fotos del teu viatge a Instagram
amb el hashtag #Salidas1diaTE